Întâlnire tensionată între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, în sala de judecată

În urmă cu un an, cântăreața Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au decis să pună punct căsniciei lor. Luni au avut o nouă înfățișare pentru procesul de divorț în instanță. Foștii parteneri nu au comunicat, însă a existat o tensiune aprinsă între cei doi.

Aceștia au sperat ca de această dată judecătorii să ofere o decizie în tumultuosul lor divorț. Din cauza discuțiilor lungi, durata ședinței de judecată s-a întins până seara târziu.

Imediat după terminarea întâlnirii, nici unul dintre cei doi nu au oferit detalii despre ce s-a întâmplat în sală, deși reporterul emisiunii Extra Night Show a declarat că a auzit țipete și voci ridicate.

Singurele declarații au venit din partea lui Gabi Bădălău. Acesta a spus că fosta lui soție este o mamă bună, dar se putea si mai bună.

Claudia Pătrășcanu a făcut tot posibilul să nu dea prea multe detalii, cu gândul la lupta pentru custodia celor doi copii pe care îi au împreună. Deși Gabi Bădălău a declarat că pentru el este important ca cei doi copii să crească sănătos indiferent lângă cine vor fi, fosta soție a spus, destul de înfuriată, că cei doi minori vor rămâne la ea, fiind necesar ca aceștia să crească alături de mamă. „Copiii trebuie să rămână la mamă', precizând că speră ca totul să se termine cât mai repede. „Îmi doresc foarte tare ca totul să se termine', a mai spus Claudia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro