Cum a reacționat bunica lui Cătălin Bordea când a aflat că Livia l-a înșelat. Comediantul a povestit:  „Are încă gândirea aia de la țară”

Cătălin Bordea are o relație foarte specială cu bunica lui. Aceasta e alături de nepotul ei, după ce a aflat că Livia l-a înșelat și a început o relație cu Spike, bunul prieten al comediantului.

Cătălin Bordea nu s-a ferit și a dezvăluit exact ce a spus cea care l-a crescut despre divorțul de Livia, dar și despre faptul că tânăra a călcat strâmb în relația cu comediantul. Invitat în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, comediantul a mărturisit totul. Iată dialogul pe care l-a avut cu prezentatorul.

„Dan Capatos: Ce a zis bunica ta?

Cătălin Bordea: Nici nu pot să reproduc la televizor ce a zis.

Dan Capatos: Livia intrase foarte bine în familia ta.

Era iubită, era acceptată. Tu erai acceptat de către ai ei, adică ați fost uniți, tu cu socrii, de aia zic, a fost o relație ok.

Cătălin Bordea: Bunica mea are încă gândirea aia de la țară, care `Hai lasă, un drac mort… o casă nouă`, nu știu ce, zicale de-ale ei. Și acum bunica mea a zis-o foarte drăguț `Bă, având în vedere că mama ta a avut 5 căsnicii, unchiul tău 3, tu una, mai ai să-i ajungi, ești majoretă pe lângă restul din familia asta, stai liniștit că ești în urmă`', a spus Cătălin Bordea, conform Spynews.

Cătălin Bordea și LiviaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

Cătălin Bordea suferă din cauza trădării lui Spike, care i-a furat soția

Nu doar din cauza trădării Liviei, Cătălin Bordea e dezamăgit, ci și din cauza lui Spike, care i-a fost amic. Acesta pare să se bucure de situația în care Bordea a ajuns, părăsit, dar și trădat. Comediantul și artistul au trecut de la o relație solidă de prietenie la un conflict intens, iar Bordea spune că a rămas șocat atunci când a aflat cum vorbește, de fapt, Spike despre el.

‘Nu am exact timpul anume (n. red. de când a început Livia să-l înșele cu Spike). E prima oara când zic asta. Bai, dacă faci un lucru, nu te lăuda cu aia. E un rău pe care îl faci, nu e o chestie bună, tu te-ai băgat în casa unui.(…) De la știrea oficială nu am încercat, ce să vorbesc, n-am ce să vorbesc.

Pe lângă asta, când aud că te mai și lauzi că ia uite ce i-am făcut fraierului ăla. Nu ne-am certat niciodată. Eu l-am iubit pe băiatul ăsta până în ultimul moment, a fost fratele meu’, a spus Cătălin Bordea, în podcast-ul lui Speak.

De asemenea, Bordea a dezvăluit că a fost păcălit în privința relației dintre fosta sa soție și Spike, precizând că aceasta îi jurase că nu exista nimic între ea și cântăreț. Din presă, Cătălin Bordea a aflat că Livia l-a înșelat cu Spike. „Cel mai greu moment a fost când a plecat de tot de acasă… Când a venit să îşi ia toate lucrurile, eu mă pregăteam să plec în turneu. Am ieşit pe uşă, m-am uitat în spate şi am văzut pentru ultima oară apartamentul cum îl ştiam.

Eu nu am ştiut nimic, ea mi-a jurat că nu se întâmpla nimic între ei, deşi am insistat luni de zile. Inclusiv prietenii o întrebau dacă e ceva între ea şi el. Nu a recunoscut nimic. Am aflat din presă. L-am considerat fratele meu, venea la noi acasă, împărţeam tot, îi dădeam haine, l-am ajutat să treacă peste multe momente grele, i-am fost alături’, a mai declarat Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea, despre părinții Liviei: „Totdeauna o să le mulțumesc că m-au primit în familia aia'

Invitat în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, Cătălin Bordea a explicat că nu mai vorbește deloc cu părinții Liviei, dar a făcut un gest neașteptat pentru ei. În ciuda faptului că nu mai sunt socrii lui, comediantul le-a zis că în caz de nevoie oricând pot apela la el. „Nu (n.r.- nu mai vorbește cu părinții ei și nu a avut o discuție cu aceștia). N-au nicio vină. Nu am vorbit absolut deloc. Ce să vorbești?

Singura chestie pe care le-am zis-o la un moment dat a fost: «Cum am iubit-o pe femeia asta, v-am iubit și pe voi ca pe părinții mei, adică dacă aveți vreodată nevoie de ceva, spuneți-mi că nu sunt dement». Totdeauna o să le mulțumesc că m-au primit în familia aia atât de minunat și atât de mișto și avem niște amintiri absolut minunate', a declarat comediantul în emisiunea Xtra Night Show, conform unica.ro. „Mi-au fost și tată și mamă și mi-au creat niște amintiri extraordinare' Cătălin Bordea nu s-a ferit și a recunoscut că și-a iubit foștii socrii, care au fost ca niște părinți pentru el. „Le spuneam 'tată' și 'mamă' și am simțit că mă iubesc. Am trăit Crăciunul și Paște pe care nu le-am avut acasă, cu ei, și mi-au fost și tată și mamă și mi-au creat niște amintiri extraordinare pentru că înainte respingeam orice însemna sărbătoare, orice însemna pom de Crăciun. Ei au reușit să facă asta pentru mine și o să le mulțumesc toată viața', a adăugat el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete