Dragoș Bucur, analiză critică asupra filmelor lansate de Codin Maticiuc și BRomania: „Închid discuția după 10 secunde, pentru că nu avem ce să discutăm”

Dragoș Bucur e actor de ani de zile, a jucat în multe filme românești, dar și în unele din străinătate. După ani de experiență, el își poate da seama când un film e cu adevărat bun, când povestea e originală și emoționantă.

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, el a vorbit despre filmele Teambuilding și Miami Bici lansate de Matei Dima, cunoscut drept BRomania, și Codin Maticiuc. Dacă vorbim despre filmul românesc în general, e una. Dacă vorbim de filmul independent, e alta. Dacă vorbim de filmul românesc cu finanțare de la stat, e alta. Dacă vorbim de filmele românești care au ieșit în ultimii doi-trei ani, e alta.

Vorbim de filmele astea care au făcut bani în ultimul timp, ‘Teambulding. Pentru ei a fost o afacere care a funcționat foarte bine. Au aplicat o rețetă impecabilă din punct de vedere financiar.

Am văzut trailer-ele și secvențe din ele, n-am văzut de la cap la coadă. La un moment dat, după cum știi, s-au iscat destul de multe dezbateri pe tema ‘Teambuilding', a spus actorul în cadrul podcastului Acasă la Măruță.

miami-bici-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Dragoș Bucur, părere dură despre filmul Teambuilding, care a avut succes la cinema

În ciuda succesului pe care l-a înregistrat filmul, Dragoș Bucur a spus că nu consideră Teambuilding' un proiect calitativ. Tu ești om de televiziune, tu nu trebuie să vezi o emisiune de la cap la coadă ca să-ți dai seama dacă ce se întâmplă acolo e ok din punctul tău de vedere, a unui profesionist în televiziune, te uiți 5 minute și știi.

Așa e și la mine în film, eu mă uit 10 minute și îmi dau seama despre ce este vorba, dar faptul că filmul nu se ridică la standardele pe care breasla din cinematografie le vrea, la standardele alea, nu înseamnă că filmul nu funcționează din punct de vedere business.

Mi se pare foarte tare că au reușit să ridice ștacheta la un milion de spectatori, păi așa ceva nu visam, înțelegi? Dacă vorbim de calitatea filmului, eu închid discuția după 10 secunde, pentru că nu avem ce să discutăm. Nu că nu a fost pe gustul meu. Din punct de vedere cinematografic n-aș putea să-l încadrez la categoria film', a mai spus Dragoș Bucur.

În aceeași termeni critici a vorbit și Mihai Trăistariu despre filmele lansate de Codin Maticiuc și Matei Dima. În filmele astea noi, îi iau pe vloggeri, pe influencerii ăștia sau ce-or mai fi ei, sunt actori de aceștia de umplutură, care nu au nici un talent actoricesc. Îi pun să învețe trei replici pe de rost, nu se face așa! Eu pe Netflix nu mă uit decât la documentare și filme străine, atât!', a spus Mihai Trăistariu pentru Click.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete