Cum a cerut-o George Simion în căsătorie pe iubita sa: „Gata, se întâmplă ceva rău”

În acest weekend va avea loc nunta mult așteptată a liderului AUR, George Simion, cu iubita sa, Ilinca. Aceștia au planificat ziua cea mare cu ajutorul unei firme de evenimente o petrecere cu peste 10.000 de invitați, însă și cererea în căsătorie a fost organizată cu mult tact. Ilinca a dezvăluit cum a fost pusă cea mai importantă întrebare din viața ei.

George Simion și Ilinca sunt împreună de trei ani, iar acum se pregătesc să plece pe același drum în viață în calitate de soț și soție. Într-un interviu, viitoarea mireasă a dezvăluit cum a organizat logodnicul ei cererea în căsătorie și cât de multe emoții au încercat-o la acel moment.

Liderul AUR a avut complice un polițist de la Rutieră, astfel că în momentul în care Ilinca se afla la volan, acesta a tras-o pe dreapta și a efectuat procedurile legale, cerându-i documentele. În același timp, George Simion a pus-o să filmeze întreaga scenă, aceasta crezând că se va întâmpla ceva rău. După ce s-au legitimat, polițistul i-a spus că are un cadou pentru ea din partea logodnicului său.

„Nu mă aşteptam la asta, să mă ceară în căsătorie, este atât de amuzant momentul în sine… Ne-a oprit poliţia, ne-a cerut buletinele, eu nu prea am treabă cu şofatul, el m-a pus să filmez, m-am gândit live pe facebook, gata, se întâmplă ceva rău. Domnul poliţist zice Domnişoara Ilinca, din partea domnului Simion, aveţi un cadou', a spus aceasta la România TV.

În primă fază, Ilinca nu a știut ce să răspundă, iar la scurt timp și-a văzut viitorul soț în genunchi punând mult așteptata întrebare. Acest lucru a fost și pe placul părinților ei mai ales că relația lor dura de ceva timp.

„Eu în momentul acela am lăsat mâinile aşa, nu am mai avut nicio reacţie, mi-am muşcat buza atât de rău, am văzut şi poliţistul şi o maşină care ne filma, zic Doamne… Da, normal că s-a pus în genunchi. Părinţii mei au reacţionat foarte bine, normal, eu sunt lânga George din 2019, din campanie', a mai spus Ilinca pentru sursa citată mai sus.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro