Cum a aflat fiica Andreei Marin că părinții ei vor divorța? „I-am spus copilului meu ..”

După șapte ani de căsnicie, în 2013, Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au luat decizia de a se despărți. Cuplul a concluzionat că așa le va fi mai bine atât lor, cât și fiicei lor Violeta.

Deși era doar un copil, încă din momentul luării deciziei, Andreea Marin a fost onestă cu fiica ei.

Cum a aflat fiica Andreei Marin că părinții ei vor divorța? „I-am spus copilului meu încă din momentul deciziei”

Prezentatoarea TV a fost sinceră însă a luat și toate măsurile posibile astfel încât micuța să nu sufere.

A fost într-adevăr o perioadă grea, însă vedeta a reușit să gestioneze situația în binele copilului ei.

Dintotdeauna, Violeta a avut parte de atenția și afecțiunea ambilor ei părinți. Andreea și Ștefan comunică mereu unul cu altul, pe primul loc fiind întotdeauna creșterea fiicei lor.

Recent, Andreea Marin a vorbit despre divorțul de cântărețul, actorul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior.

Vedeta TV a povestit despre experiența ei, dar și despre cum nu este deloc ușor să treci printr-un divorț, mai ales când este vorba și de un copil.

„Comunicăm mereu spre binele ei. E foarte important să fim pe aceeași lungime de undă. (…) Doi oameni pot fi buni, fiecare dintre ei, dar să nu găsească un numitor comun.

La început te atrage celălalt, dar pe parcurs vezi că principiile de viață nu duc spre același orizont. După ce ai luptat să repari ce era de reparat, adică nu trebuie să renunți.

Nu poți să abandonezi vasul la primul val. (…) Doi oameni au ce căuta împreună atât timp cât construiesc împreună.

Când nu mai au disponibilitatea să construiască fiecare să-și vadă de drumul lui. (..) Da, copiilor nu are cum să le fie bine din prima, dar îi poate fi bine dacă înțelege și i se explică.

Eu i-am spus copilului meu încă din momentul deciziei. Nu am căutat să ascund sau să mint. Avem șansa să fim fericiți acum.

Fiecare merge pe drumul său și în același timp creștem acest copil minunat”, a declarat Andreea Marin la Interviurile VIVA!.

Foto: Instagram

Citește și: 

Cea mai cool cântăreață de muzică rock este supraponderală. Cum a reușit să scape de complexe și să se simtă bine în pielea ei

Prințul George și Prințesa Charlotte își vor petrece vacanța de vară împreună cu Regina Elisabeta a II-a. Micuții vor avea parte de activități inedite

După ce a descoperit că Adil Rami, partenerul ei de viață, duce o viață dublă și l-a catalogat drept „monstru”, Pamela Anderson își recunoaște partea ei de vină

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete