Cum a aflat Alexandru Papadopol că Ioana Ginghină se căsătorește cu Cristi Pitulice

Ioana Ginghină a dezvăluit cum a aflat Alexandru Papadopol că ea se va căsători cu Cristi Pitulice. Actorul nu a fost afectat de decizia fostei sale soții.

Ioana Ginghină a vorbit într-un interviu pentru unica.ro despre nunta cu Cristi Pitulice, bărbatul cu care și-a refăcut viața după divorțul de Alexandru Papadopol. Actrița se va căsători în luna septembrie a acestui an. Fostul ei soț, Alexandru Papadopol, a aflat de la fiica lui, Ruxandra, despre căsătoria vedetei.

„Nu știu, nu i-am dat-o eu, cred că presa sau Ruxi au fost mesagerii în acest sens. Sunt lucruri din viața mea care nu îl interesează în mod direct.'

Despre relația pe care o are în prezent cu actorul, Ioana Ginghină a declarat că e „cinstită, așa cum trebuie să fie o relație între doi părinți care își iubesc copilul.

Pe 23 septembrie, Ioana Ginghină și Cristi Pitulice se vor căsători. Cei doi își doresc o petrecere restrânsă, unde vor fi invitați doar apropiații lor. „Eu nu înțeleg de ce este stresantă, eu nu fac față nicicum. M-am chinuit cu Cristi ieri și am pus o dată, respectiv 23, și sper că ne vom ține de această dată. Vom vedea la primărie dacă este totul ok', a explicat actrița, care a pus la punct și detaliile pentru petrecere.

Și a continuat: „Vreau ceva restrâns, vreau ceva intim. Nu știu dacă la mine în curte, să vedem cum iese ziua mea și după aia.(…) Chiar și m-am gândit, acum când mi-am făcut ziua, să-mi fac lista, mi-am dat seama că dacă fac o nuntă nu știu dacă strâng 50 de persoane, dar sunt ăia cei mai buni'

ioana-ginghina-si-alexandru-papadopol-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Ce sfaturi îi cere Alexandru Papadopol Ioanei Ginghină

Ioana Ginghină a mărturisit că fostul ei soț, Alexandru Papadopol, îi cere sfaturi în ceea ce privește viața lui amoroasă și femeile care apar în viața lui. Actrița a păstrat o relație civilizată cu tatăl fiicei sale.

Invitată la emisiunea Cristinei Șișcanu, „După faptă și răsplată‘, Ioana Ginghină a făcut dezvăluiri neașteptate despre Alexandru Papadopol, fostul ei soț. Divorțul lor a luat pe toată lumea prin surprindere, însă fiecare și-a refăcut viața.

Ioana Ginghină se pregătește de nuntă, în timp ce Alexandru Papadopol vine să îi ceară sfaturi despre relații. „Mă întreba de anumite decizii pe care să le facă în viața lui personală, legate de femeile din viața lui. I-am zis, dacă tu ai plecat din căsnicie să te distrezi, atunci distrează-te.'

După despărțirea de actriță, el a avut o relație cu Adriana Titieni. Actorul se pare că nu mai este în această relație. Ioana a declarat că nu a contactat-o niciodată pe aceasta. „Mi-a zis că este nefericit și eu am zis să mai trag până la Crăciun.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete