Culisele plecării lui Dan Negru de la Antena 1 după 22 de ani. La ce post TV va lucra prezentatorul

După 22 de ani de contract cu Antena 1, Dan Negru pleacă de la acest post, transmite Pagina de Media. Celebrul prezentator a semnat un nou contract cu o altă televiziune cunoscută de la noi.

dan-negru-a-plecat-de-la-antena-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

De-a lungul anilor, Dan Negru a prezentat multe formate de succes la Antena 1, însă de acum acesta nu va mai apărea la acest post. Conform sursei citate mai sus, el a semnat un contract cu Kanal D, postul de televiziune la care a fost invitat acum câteva luni, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Potrivit playtech.ro, motivul pentru care realizatorul TV ar fi luat decizia de a părăsi postul ar fi conflictele profesionale din trust.

Salariul lui Dan Negru la Antena 1

De-a lungul carierei lui, s-a tot vorbit despre salariul pe care l-ar fi încasat acesta la Antena 1. La un moment dat s-a spus că prezentatorul TV ar încasa și 40.000 de euro lunar. „Nu iau 40 mii de euro pe lună din TV așa cum zic azi ziarele. N-o face niciunul dintre noi pentru că publicitatea nu suportă așa ceva, dar și pentru că meseria mea, de prezentator tv, a dispărut.

Ea există doar ca să justifice eșecurile. Pe cât de mult se vorbește despre rolul lui Mircea Radu în eșecul Ie Românie, pe atât de puțin se vorbește de rolul lui Cosmin Cernat în succesul Exatlon. Am un job de acar Păun. Când într-un accident feroviar petrecut la Buzău au murit 66 de oameni a fost găsit un singur vinovat: Ioan Păun, un acar. De Revelion, un ziarist mi-a spus că nu va da știrea «Negru, lider de 18 ani», dar că are pregătită prima pagină pentru când va fi «Negru, prima dată înfrânt de Revelion». Meserie de acar păun în care nu câștigam 40 de mii/lună nici eu, nici Esca, nici Cabral și nici Răduleasca', spunea el, potrivit Cancan.

Show-urile lui Dan Negru au stabilit recorduri de audiență atât în România, cât și în Republica Moldova. Printre acestea se numără, Next Star, Ghicește vârsta , Te pui cu Blondele, Vrei să fii milionar Batem Palma , Ciao Darwin, Fabrica de staruri, Da sau Nu, Plasa de stele, Competiția, O seară de vis împreună cu Mihaela Rădulescu, Revelioane 1999-2018, Festivaluri Mamaia, Eurovison, Callatis, Academia Vedetelor, Ziua Judecății, Geniali împreună cu Simona Gherghe, Jocuri la Saint Tropez sau Echipa Fantastică, scrie Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete