Cu ce se ocupă soția medicului Adrian Marinescu. E mai tânără decât el cu 17 ani: „Suntem împreună din 2015”

Adrian Marinescu este unul dintre cei mai cunoscuți medici din România. Acesta este medic infecționist și directorul medical al Institutului „Matei Balș' din București. Odată cu pandemia, el a apărut des în spațiul public, iar acum se laudă și cu soția lui tinerică. E vorba despre Emma Marinescu.

În vârstă de 48 de ani, medicul Adrian Marinescu e într-o relație cu Emma, 31 de ani, din anul 2015. Cei doi s-au cunoscut chiar în spital, mama ei a fost pacienta acestuia.

„Suntem împreună din 2015. Mama a avut o problemă medicală la un moment dat, nu am fost mulțumită de medicul la care mergea și așa am ajuns la Adi. Se întâmpla în 2012. Eu am crezut atunci că nu se poate întâmpla ceva între noi, nu-mi permiteam să mă gândesc așa. A fost dragoste la prima vedere, de-abia în 2015, după trei ani, el a făcut primul pas. Mama a mai avut nevoie de niște evaluări, un control de rutină și s-a reaprins atunci flacăra între noi. M-a sunat domnul doctor și a zis că vrea să ne întâlnim să ieșim puțin. Eu chiar l-am întrebat dacă nu a greșit numărul! Când ne-am văzut, ne-am topit amândoi. Ne-am dat un punct de întâlnire într-o parcare', a povestit Emma Marinescu, în emisiunea „La Măruță', de la ProTV, conform click.ro.

sotia-medicului-adrian-marinescu-9SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, cei doi au povestit pe larg despre povestea lor de dragostea, chiar și cum a avut loc cererea în căsătorie. Aceasta a venit după aproximativ un an de relație.

„Cererea în căsătorie a fost repede, la un an. El nu a știut în ce zi m-a cerut, a fost pe 13 mai, ziua în care s-au căsătorit și părinții mei. El este foarte calm, m-a ajutat mult în perioada asta', a mai completat Emma Marinescu, care nu lucrează în același domeniul cu soțul.

Soția lui Adrian Marinescu este de profesie arhitect și, totodată, ea îndrăgește călătoriile. A văzut multe țări, are și un blog în acest domeniu. „Eu am lucrat mult în proiectare, acum fac arhitectură de interior. Am și un hobby, un blog de călătorie. Mama e profesoară de limba română și mă controlează la virgulă. Am văzut undeva la peste 25 de țări! În pandemie, însă, n-am mai călătorit!', a mai spus ea în emisiunea de la Pro TV.

„Eu nu cred în astre, dar la noi așa a fost. Pacienta mi-a devenit mama-soacră. De aceea e bine să-ți tratezi cum trebuie pacienții. Să fie mulțumiți. E o diferență de vârstă între noi. Întotdeauna unii vorbesc. Dar la noi nu a contat!', a precizat și Adrian Marinescu la Pro TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete