Cu ce se ocupă soția lui Leonard Doroftei. Fostul sportiv e stabilit cu familia în Canada: „Ea e șefa, ea ține familia unită”

În urmă cu ani de zile Leonard Doroftei a plecat din România și s-a stabilit în Canada. Acolo, toată familia lui muncește, inclusiv soția sa Monica. A vorbit cu mândrie despre ea, dar și despre copiii lor.

Leonard Doroftei și Monica s-au cunoscut în anul 1992, când el avea 20 de ani și ea doar 16 ani. A fost dragoste la prima vedere. Cei doi au locuit o bună perioadă în România alături de cei trei copii ai lor. De ceva vreme, ei stau în Canada, acolo unde fiul cel mare a ajuns milionar. Și Leonard Dorftei Muncește, dar și soția.

Monica Doroftei putea să rămână acasă, însă a preferat să aibă un loc de muncă stabil. „Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie. Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită', a declarat Leonard Doroftei pentru GSP.

copii-leonard-doroftei-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Băiatul cel mare al lui Leonard Doroftei e milionar

Leonard Doroftei se mândrește cu reușitele lui pe plan personal, dar și cu familia lui frumoasă. Fostul sportiv se bucură de succesul în afaceri pe care îl are Adrian, fiul lui de 25 de ani. Întreaga familie e stabilită de ani de zile în Canada.

Adrian Doroftei este antreprenor în Canada. Primul său job a fost într-o companie aeriană, apoi și-a strâns banii pe care i-a investit. Fiul cel mare al lui Leonard Doroftei s-a descurcat singur, fără ajutorul părinților, și a ales calea cea grea, fără să se folosească de numele tatălui său pentru a se bucura mai repede de succes, scrie Libertatea.

„Departe de România mă ocup cu tot ce nu aș fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultății de Drept. Primul job a fost în Resurse Umane într-o mare companie aeriană din Canada. Acolo am învățat ce înseamnă mediul corporatist și asta mi-a consolidat ideea că nu vreau să lucrez pentru nimeni altcineva decât pentru mine.

Eu am început să investesc. Câștigam destul de bine. În loc să cheltui banii prostesc, eu am ales să îi strâng și să-i investesc. Am făcut primele investiții la bursă la 21 de ani, iar până la 25 de ani pot să spun că lucrul acesta mi-a oferit o bază de capital, care mi-a permis să nu am limitări în investițiile în care mi le doream’, a declarat Adrian Doroftei la Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete