Bianca Drăgușanu este mândră de mama ei, care are un job important în București. Madi a renunțat la viața din Călan pentru a trăi în Capitală alături de fiica ei și de nepoțica sa, Sofia.
Madi Drăgușanu, mama Bianca Drăgușanu, a fost sărbătorită într-un mod special ziua sa de naștere marți, 14 noiembrie. Mama Biancăi, care și-a lăsat în urmă viața din Călan, Hunedoara, pentru a se muta în București acum câțiva ani, a petrecut alături de fiicele ei și de nepoți.
În trecut, Madi Drăgușanu a activat ca expert la AJOFM Hunedoara-Deva, iar în prezent își desfășoară activitatea ca consilier la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) Sector 2, din cadrul Ministerului Muncii și Protecției Sociale. Cu o experiență bogată în domeniu, Madi a reușit să obțină un salariu brut de 9.303 lei pe lună, cu un venit net de 5.442 lei pe lună.
Chiar dacă Bianca Drăgușanu postează rar fotografii cu mama sa, cu atât mai interesante devin acele momente atunci când o face. Recent, cu ocazia zilei de naștere a mamei, vedeta a postat noi imagini cu mama ei.
O aluniță banală în zona nasului investigată prin biospie. Un diagnostic crunt dar un deznodământ fericit. Mama Biancăi Drăgușanu a trecut prin iad odată cu diagnosticul de cancer de piele, dar astăzi toate acestea sunt date uitării. Madi Drăgușanu este la fel de frumoasă și rafinată și-și poate vedea nepoata crescând.
Tumora din zona nasului pe care a avut-o mama Biancăi Drăgușanu poate pune viața în pericol dacă nu este investigată în timp util. Dacă o ignori, celulele maligne pot penetra structura osoasă și pot disemina creând metastaze. Cancerul de piele de la nivelul nasului te mutilează de-a dreptul. Mama Biancăi Drăgușanu a suferit mai multe intervenții la nivelul feței în urma cărora rămăsese cu o cicatrice imensă la nivelul feței. Din fericire, zona a fost acoperită cu ajutorul unor grefe de piele și apoi cosmetizată prin umplere cu fillere pe bază de acid hyaluronic.
„Mama era foarte speriată, avea ochii în lacrimi mereu şi nu mai ştiam cum să o mai consolez. De aceea, am luat decizia de a o aduce la medic, în ciuda faptului că ea nu voia nimic. Am convins-o că trebuie să se opereze pentru a-şi salva viaţa', declara Bianca, la vremea respectivă.
„I s-a recoltat piele de pe braţ pentru a i se acoperi ce i s-a scos. Rămăsese acolo practic o gaură în nas. Mama a fost în stare de şoc, însă acum este optimistă şi aşa trebuie să fie', a mai spus Bianca.
Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:
EXCLUSIV AVANTAJE:
CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.
DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate
Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.
PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.
HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.
A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.
PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.
DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.
DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.
Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.
Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.
Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/