Cum se înțelege Gabriela Prisacariu cu părinții lui Dani Oțil. Anunțul făcut despre al doilea copil

Gabriela Prisacariu a vorbit într-un interviu recent despre relația pe care o are cu părinții lui Dani Oțil, dar și despre un al doilea copil. Soția prezentatorului a avut numai cuvinte de laudă la adresa socrilor.

Gabriela Pricăsariu și Dani Oțil s-au întâlnit în urmă cu 5 ani, în platoul de la Antena 1 și acolo a început o povete de iubire de neuitat. În vară, cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit religios și au avut o nuntă ca-n povești. Gabriela Pricăsariu a dezvăluit în interviul acordat că prima întâlnire cu părinții lui Dani a fost un moment emoționant. Între cei doi soți există o diferență de vârstă de 12 ani, ea fiind mai tânără decât prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani'.

„Am avut emoții bineînțeles, pentru că mi-am dorit să aibă o impresie bună, mai ales că sunt cu mult mai tânără și mi-am dorit să fie un confort la cină. Sunt niște părinți absolut buni, adorabili și ne-am înțeles foarte bine. Adică nu a fost niciun moment stânjenitor', a declarat Gabriela Prisăcariu pentru playtech.ro.

Soția prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani' nu se gândește să devină mamă pentru a doua oară prea curând. Gabriela Prisacariu se bucură de fiecare moment alături de fiul, Tiago Luca, în vârstă de doar doi ani.

„Deocamdată nu, deocamdată ne bucurăm de Tiago și pe urmă vedem cum o să evolueze lucrurile', a spus fostul fotomodel.

gabriela-prisacariu-si-dani-otil-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 15)

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023

Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete