Cu ce se ocupă Gianina Corondan după ce a rămas fără emisiune la TV: „Vouă vi se mai pare acum televiziunea o chestie mișto?! ”

Gianina Corodan nu mai apare la TV. După o lungă colaborare cu Televiziunea Română, unde a prezentat mai multe emisiuni, vedeta anunță că acum activează în mediul online, e creator de conținut.

Într-un interviu pentru Click, Geanina Corondan nu mai are nicio emisiune, nici la TVR 1, dar nici la Prima TV, unde a avut un proiect care s-a intitulat „Destinația anului 2022', dar nu a avut audiență.

„Am o mulțime de lucruri în perioada următoare de făcut, sunt implicată în diferite proiecte. Când revin în TV? Ce vouă vi se mai pare acum televiziunea o chestie mișto?! În prezent eu mă desfășor în mediul online, aici un mesaj ajunge mult mai repede la public decât prin intermediul televiziunii.

Televiziunea este mai greoaie, trebuie respectați foarte mulți pași până se transmite un mesaj pe când în online totul este mult mai rapid și mai ușor. Însă, nu zic „niciodată', „niciodată' când vine vorba de un proiect de televiziune. Nu se știe! În momentul de față sunt proiecte destul de subțirele în televiziune și eu nu mă duc chiar pe orice. Am peste 20 de ani de experiență în acest domeniu și știu cam despre ce este vorba în această industrie', a declarat pentru Click! Gianina Corondan.

Cu ce se ocupă Gianina CorondanSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

La ce emisiune își dorea Gianina Corondan să participe

Într-un interviu mai vechi, Gianina Corondan se gândea să participe la „Asia Express’, emisiunea difuzată la Antena 1.

„Mi-ar plăcea să dansez de să iasă foc din ghete. Să dea Dumnezeu să fim ocrotiți, să scăpăm de virusul ăsta ca să ne putem relua treburile și să ne putem mișca în voie. Sper să mă întorc și în televiziune, sunt în niște discuții pentru primăvară, dar nu iau în calcul un refuz obligatoriu. Nu mă grăbesc, vedem ce va mai fi mai încolo’, a mai povestit vedeta.

„Nu sunt o bună sportivă, nu mă simt atât de fit, bună alergătoare să mă bat cu sportivii, nu pot spune că sunt în formă, Dar lumea se uită și multora le place să descopere cultura lumii, obiceiurile lor. Nu refuz nicio oportunitate. De exemplu, mi-ar plăcea să merg la «Asia Express», sunt obișnuită să mănânc chestii ciudate’, a mai declarat ea pentru click.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete