Cu ce se ocupă Gabi Jugaru, după ce a renunțat la televiziune: „Nu voi egala vreodată salariul de la PRO TV”

Gabi Jugaru nu mai apare pe micul ecran de câțiva ani și și-a investit toți banii în propria afacere. Prezentatorul și-ar dori să revină în televiziune, însă nu a primit nicio ofertă care să-l încânte.

Până în 2010, Gabi Jugaru a lucrat la PRO TV, iar 7 ani, până în 2017, a lucrat la Național TV. El era cunoscut de către public ca fiind „Regele Farselor', iar emisiunea „Jugaru Shukaru' a fost un real succes la vremea respectivă.

Prezentatorul spune că și-ar dori să revină în televiziune, dar nu a primit nicio ofertă care să-i fie pe plan. De asemenea, Gabi Jugaru a povestit că încă este recunoscut pe stradă.

„O să revin pe micul ecran, cu o nouă emisiune, când o să mi se ceară. Nu există zi în care să nu fiu oprit pe stradă, oriunde m-aș duce, la piață, la mall, să nu fiu oprit și să mă întrebe lumea când revin.

Din păcate, nu există oferte din partea televiziunilor. După ce am încheiat contractul cu PRO, și am lucrat și la Național TV, am mai avansat proiecte la trustul Intact, din nou la PRO TV, la Kanal D… Dar mi s-a spus așa: «Măi, Gabi, noi vrem ceva mai cu intrigă, mai cu scandal!»', a declarat fostul prezentator pentru Playtech.

Deși a fost chemat ca invitat la emisiunile de divertisment, Gabi Jugaru a refuzat astfel de propuneri și a explicat care a fost motivul. „Pot spune că m-au mai chemat, pe la emisiuni, ca invitat. Eu am o stimă deosebită pentru unii prezentatori tv, dar am zis așa: «Nu mă mai chemați să bat apa în piuă și mai ales să mă așezați lângă nu știu ce pipiță pe care o plătiți și mie să nu-mi dați bani nici de tramvai». Am 25 de ani de școală făcuți pentru ce? Asta e treaba cu televiziunea'.

gabi-jugaru-2-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Pe lângă afacerea pe care o are, Gabi Jugaru este și actor de stand-up comedy și își scrie singur textele. El a urcat deja pe scenă și a fost surprins de reacția oamenilor din public, care au fost încântați de glumele lui.

„Vineri am avut un show de stand up comedy, timp de 45 de minute, într-un local, a fost ca o revenire pe scenă. Lumea s-a bucurat, da, oamenii de acolo m-au aplaudat, au râs. După reacția lor mă gândesc să dau cu scrisul înainte, să mai scriu texte.

El și-a deschis un service auto și este mulțumit de venitul pe care îl are. Gabi Jugaru recunoaște că în perioada în care lucra la PRO TV câștiga mult mai bine.

„Mulțumesc lui Dumnezeu, cu atelierul service merge bine. Depinde cum prestezi, către cine, cât de des, ce lucrări faci. Dar, dacă e să comparăm perioada mea de la PRO TV, cu ce fac aici, încă nu am ajuns la banii ăia. Bugetul de acum, din televiziuni, față de ce era în 2008, dacă e să ne raportăm la perioada de vârf a lui PRO TV, este acum undeva sub 40% din ce se câștiga atunci.

Eu pot spune că îmi este bine cu atelierul, de vreo jumătate de an sunt și angajat la România Film, mai merg la evenimente, mai cânt pe la nunți, pe la botezuri, pe unde sunt chemat și dorit'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete