Cu ce se ocupă fiica lui Gică Popescu. A locuit în Barcelona 3 ani, iar acum s-a mutat în Londra

Maria Popescu a atras atenția cu cele mai recente fotografii distribuite pe Instagram. Fiica lui Gică Popescu, fostul mare fotbalist, a trecut printr-o schimbare majoră la 21 de ani, s-a mutat dintr-un oraș european în altul.

Gică Popescu și Luminița, soția lui, au împreună doi copii, pe Maria și pe Nico. În timp ce băiatul a ales să pornească o carieră în fotbal, fata a pornit pe propriul ei drum departe de România.

În 2022, Maria Popescu a absolvit ESADE, una dintre cele mai bune facultăți de business din lume, la Barcelona, unde a locuit trei ani de zile. Acum, ea s-a mutat în Londra unde e studentă la master în cadrul UAL, University of the Arts London.

S-a obișnuit deja cu viața în Marea Britanie, s-a pozat în diverse locații din regat, îmbrăcată cu hainele ei de brand, în valoare de mii de euro.

Fiica lui Gică Popescu are 21 de aniSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Gică Popescu, strict când vine vorba de banii de buzunar ai copiilor

Anul trecut, în emisiunea „Profu’ de Sport', de la GSP, Gica Popescu a recunoscut că a fost extrem de strict în ceea ce priveşte banii de buzunar ai fiicei și ai băiatului său. „Uite, fata mea a terminat anul acesta Esade, una dintre cele mai bune facultăți de business din lume, și sunt mândru de asta.

Pentru că eu când am ales să nu mă fac antrenor, am ales tocmai pentru a le da copiilor mei continuitate la școală. Și răsplata mi-a venit anul ăsta, când fata mea a terminat Esade, la Barcelona. Dar eu i-am zis „ok, îți plătesc școala, îți plătesc cazarea și îți dau 1.000 de euro pe lună să mănânci, să faci ce vrei tu.

În Barcelona, cu 1.000 de euro pe lună e greu. A trăit cu 1.000 de euro pe lună. Se ducea cu mașina dimineața la facultate și n-o lua pe autostradă, unde plătea 4 euro, o lua pe la munte, unde nu era taxă', a spus el pentru Gazeta Sporturilor.

„O mie de euro pe lună. Adică vreo 30 de euro pe zi. Vrei mai mult, muncește pentru mai mult. Banii nu pot să fie la liber, așa. Că banii sunt greu de făcut. O mie de euro, niciun leu în plus. Ei trebuie să realizeze care e valoarea banului. Banii se fac greu și-atunci când îi faci trebuie să ții de ei. Dacă sunt fără limită, nu le știi valoarea', a mai zis fostul mare fotbalist.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete