Unde a lucrat Mihaela Tatu înainte să devină celebră: „M-am angajat cu pile ca muncitor necalificat”

Mihaela Tatu, care a prezentat una dintre cele mai de succes emisiuni de la TV, „De 3X femeie', a avut mai multe meserii de-a lungul anilor, înainte să cunoască celebritatea pe micul ecran, la 40 de ani.

Mihaela Tatu, fosta vedetă și realizatoare de televiziune, a fost invitată duminică în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', difuzată de la ora 22:30, la Kanal D. Mihaela Tatu a cunoscut celebritatea cu emisiunea De 3X femeie', producție pe care o realiza și modera, iar în prezent este trainer în comunicare.

La 30 de ani a început să lucreze în Radio, la 40 de ani era celebră în televiziune, iar în prezent, Mihaela Tatu a găsit puterea să-și schimbe din nou viața, devenind trainer în comunicare.

În emisiune, ea și-a amintit că la vârsta de 18 ani s-a angajat ca muncitor necalificat la Întreprinderea Hidromecanica Brașov. Deși avansase destul de repede, și-a dat seama că aceste lucruri nu erau pentru ea, motiv pentru care a început să ia cursuri de desenator tehnic și de contabilitate. „În momentul în care ajungi, de fapt, am o vorbă: viața e formată din evenimente pozitive și din evenimente educative. Acela a fost unul dintre momentele educative prin care am trecut.

Atunci când vezi cât de greu se câștigă banul, când vezi că ai fost crescută într-un anumit fel și te poartă viața într-o zonă pe care nu o cunoști și nu te caracterizează, vrei să îți depășești condiția, pentru că trebuie să fac o mărturisire: m-am angajat cu pile ca muncitor necalificat', a povestit Mihaela Tatu, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', conform kanald.ro.

„Nu munca de jos, ci greutățile și activitățile cu care eu nu sunt în armonie m-au pus cu burta pe carte. Am plecat, după aceea și de la contabilitate, pentru că, nici acolo, nu a rezonat cu mine și am plecat urgent și de acolo… adică urgent…după 11 ani.

În concluzie, da, îmi doresc să fac lucruri și probabil că asta vine de undeva din ființa mea, pentru că acum, după Revoluție, cu aceste curente de dezvoltare personală mi-am dat seama că să faci din muncă pasiune. Aiurea! Pe vremea aia, munceai ceea ce găseai la îndemână.

Însă, întotdeauna, mi-am depășit condiția. Pentru asta, a trebuit muncă și întotdeauna prin examene și concursuri am luat posturile și, în al doilea rând, să îmi placă ceea ce fac, să fac cu pasiune și asta mi-a ieșit', a mai spus aceasta.

În prezent, Mihaela Tatu locuiește la Oradea, are și o fiică care e stabilită de multă vreme în străinătate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete