Cu ce s-a ocupat celebra Antonia înainte să se apuce de cântat? Mama ei a povestit tot

Antonia a cucerit inimile românilor datorită frumuseții sale, dar și a talentului său artistic. Cântăreața se poate declara împlinită pe toate planurile, însă puțini dintre noi știm din ce își câștiga banii înainte de a deveni faimoasă. Mama ei, Denise Iacobescu, nu s-a mai abținut și a mărturisit tot.

Antonia a avut spirit antreprenorial încă de mică și și-a câștigat primii bani singură. Copilăria și-a petrecut-o în America, iar mama sa a povestit cum foarte mulți părinți o doreau pentru a sta cu copiii lor. Iubita lui Velea câștiga 10 dolari pe oră distrându-i pe micuți, jucându-se cu ei și facând curățenie.

„Se băteau părinţii din cartier pe ea ca să stea cu copiii lor. Pentru că, după ce copiii mâncau şi adormeau, ca să nu se plictisească, Antonia le strângea jucăriile, spăla vasele, făcea ordine. Normal că toţi o solicitau! Şi făcea 10 dolari pe oră! Eu îi puneam deoparte, într-un cont. Apoi, când făcea modelling, era plătită cu 1.000-1.200 cde dolari. Iar la 18 ani avea în cont 12.000 de dolari pe care i-a folosit când s-a întors în România.', a spus mama artistei acum ceva timp pentru Business Magazin.

După cum bine știm, Antonia nu are talent doar la muzică, ea a fost și animatoare, iar dansurile ei din videoclipuri au furat inimile tuturor.

Nuntă în plină pandemie

În toamna anului trecut, cântăreaţa a declarat că, în sfârşit, divorţul a fost pronunţat şi poate legaliza oficial relația cu Alex Velea, cel căruia i-a dăruit doi băieţi. Deși din cauza situației create de pandemie este greu de organizat o nuntă, cei doi se gândesc din ce în ce mai serios ca anul 2021 să fie începutul vieții lor în calitate de soț și soție.

„Antonia şi Alex îşi doresc un botez şi o nuntă perfectă, mai ales că au aşteptat atâta. Nu pot face însă asta în acest moment, pentru că sunt interzise evenimentele cu un număr mare de persoane.

Dacă totul va decurge aşa cum îşi doresc, vor organiza nunta şi botezul la pachet, în vara lui 2021. Dacă nu, vor mai aştepta. Un an în plus pentru ei nu mai înseamnă nimic, la cât au aşteptat divorţul’, au declarat surse din anturajul cuplului pentru playtech.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete