Cu ce a rămas Răzvan Simion după divorțul de fosta soție? Prezentatorul are acum o mică avere

Relația din Răzvan Simion și Lidia Buble a fost una dintre cele mai controversate subiecte ale anului 2015. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani' avea o casnicie de mai bine de 15 ani cu Diana Simion. Cei doi păreau a fi de nedespărțit, mai ales că aveau și doi copii împreună, însă totul s-a schimbat când Răzvan a cunoscut-o pe Lidia Buble.

După ce cântăreața a apărut în viața lui, totul s-a schimbat iar prezentatorul s-a îndepărtat din ce în ce mai mult de familia sa.

Cu ce a rămas Răzvan Simion după divorțul de fosta soție?

Răzvan și Diana Simion au divorțat la notar, în mare secret, în primăvara anului 2016. Cei doi au decis să-și împartă bunurile în mod amiabil, iar prezentatorul s-a ales cu o mică avere.

„S-au despărţit în mare secret, în primăvară anului 2016, la notar, şi au decis şi cum să îşi împartă bunurile, fără a se mai ajunge la tribunal', au povestit apropiaţii fostului cuplu, pentru wowbiz.ro.

Mai mult, Diana și Răzvan Simion ar fi fost foarte calmi la momentul despărțirii și au încercat să fie corecți unul față de celălalt, potrivit acelorași surse.

„În ciuda faptului că încă era o tensiune între ei, cei doi s-au comportat ireproşabil în faţă notarului! Nu şi-au făcut reproşuri, ci au vorbit numai despre lucruri concrete, în special legate de partea materială. Astfel, Diana a rămas atunci cu vila de la Corbeanca, pe care a vândut-o ulterior, pentru a-şi ridică altă la Timişoara, oraşul în care s-a stabilit împreună cu fiica şi baietetul ei, în timp ce Răzvan a rămas cu două apartamente', au dezvăluit prietenii ex-soţilor Simion.

Prezentatorul a recunoscut că a cunoscut-o prima dată pe actuala sa parteneră, chiar în emisiunea sa de la Antena 1. De atunci, în scurt timp, între cei doi s-a legat o idilă care l-a determinat să se departă de femeia care i-a dăruit doi copii, Diana Simion.

Foto: Facebook, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Lidia Buble și Răzvan Simion, momente intime în direct! Telespectatorii au rămas fără cuvinte

Lidia Buble și Răzvan Simion au făcut senzație la Media Music Awards 2017. Cum au fost fotografiați cei doi?

Răzvan Simion a spus adevărul despre despărțirea de Lidia Buble: „Fata cu care dorm eu acasă seara…'

Răzvan Simion și Lidia Buble, momente romantice pe scenă! Au fost surprinși într-o ipostază intimă, în văzul tuturor

Dani Oțil, adevărul despre relația pe care o are cu Lidia Buble! Ce spune despre partenera lui Răzvan Simion

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete