Cu Avon frumuseţea ta este premiată instant!

gama

Prin lansarea noii game de machiaj Avon, în parteneriat cu Antonia, doamnele şi domnişoarele se pot declara fericite! Mai mult decat atat, Avon le-a pregătit în această toamnă un concurs, cu multe premii atractive.

De-a lungului timpului Avon a dovedit că preţuieşte femeia prin produsele de calitate pe care le-a adus pe piaţă, iar femeile nu au încetat nicio clipă să iubească produsele Avon.

Anul acesta, noua gamă de machiaj a beneficiat de cele mai bune şi inovative formule, de până acum, dar şi de participarea Antoniei, în calitate de endorser.

Un produs, cu un aplicator inedit, este mascara Mega Effects, cu o formă adaptată liniei genelor şi care asigură confort şi ușurință în aplicarea lui.

Fardurile de pleoape, imbogatite cu tehnologia True Color, sunt numerotate pentru aplicarea corectă a nuanţelor, iar rujul Ultra Color are un capac transparent, usurand astfel alegerile în materie de culoare.

Pentru toate produsele de machiaj au fost folosiţi pigmenţi puternici, care au dat naştere la o paletă de culori vibrante și rezistente. Cu siguranţă, toate aceste tehnici inovative vor determina reprezentantele sexului frumos să îşi redescopere farmecul şi frumuseţea.

 

 AVON te invită la concurs!

 

 În cadrul concursului organizat de Avon, prin fiecare produs cumpărat, vei avea şansa de a câştiga unul dintre cele 5 iPhone 5 şi 15 mini iPad din concurs. 

phone-3 phone-pre-1

 Mai mult, pe data de 31 octombrie 2013 vei putea intra chiar tu în posesia marelui premiu: o Honda Civic foarte chic!

honda

Cumpără produse AVON în valoare de minim 12,99 lei, apoi intră în concurs aici

Îţi dorim succes!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete