Crizele de gelozie, primul simptom al unei afecțiuni grave. O femeie a fost la un pas să își piardă viața!

Evie Moore, o tânără în vârstă de 23 de ani, a fost la un pas să își piardă viața. Cu toate că în mod normal crizele de gelozie sunt doar semnul unei relații de cuplu care nu mai funcționează așa cum ar trebui, în cazul femeii, acestea au fost primul simptom al unei afecțiuni grave.

Deși nu era o persoană geloasă, Evie Moore își amintește că înainte să ajungă de urgență la spital, comportamentul ei s-a schimbat radical. Tânăra era convinsă că iubitul îi este infidel și că poartă discuții cu alte femei, chiar dacă nu avea motive reale care să îi declanșeze aceste crize de gelozie. La scurt timp de la apariția acestor probleme, tânăra a făcut o criză în timp ce se afla în casa părinților și a ajuns la spital.

Crizele de gelozie, primul simptom al unei afecțiuni grave

După o serie de investigații, medicii au descoperit că tânăra suferea de encefalită, o afecțiune care face ca sistemul imunitar să atace celulele sănătoase de la nivelul creierului. Tânăra a primit diagnosticul în luna septembrie a anului 2015, iar înainte să sufere prima criză, acesta devenise paranoică și geloasă.

“Cu trei luni înainte ca encefalita să se declanșeze, am început să devin paranoică și îmi făceam griji pentru lucruri care în mod normal nu mă deranjau. Fără niciun motiv, am devenit îngrijorată de faptul că iubitul meu vorbea cu alte fete, fapt care înainte nu mă deranja. Privind înapoi, acum îmi e clar că acesta era doar începutul.”, a spus Evie Moore, potrivit dailymail.co.uk.

Tânăra a fost internată în spital de urgență, iar medicii i-au indus coma pentru 48 de ore pentru a reduce daunele la nivelul creierului. Cu toate că nu era pasionată de religie, tânăra a aflat ulterior că în perioada în care a fost bolnavă, avea halucinații și credea că este un mesager al lui Dumnezeu.

Pentru ca memoria și funcționarea creierului să nu fie afectate, tinerei i-a fost administrat un tratament cu steroizi, lucru care i-a cauzat probleme de greutate, aceasta acumulând 38 de kilograme în doar 9 săptămâni.

La scurt timp de la momentul în care a fost externată, tânăra a avut un nou episod care a trimis-o de urgență la spital. Aceasta era convinsă ca mama ei a murit, iar după ce au consultat-o medicii au descoperit că suferea de psihoză, o problemă medicală asociată encefalitei.

Din cauza problemelor de sănătate, relația tinerei s-a sfârșit, iubitul acesteia mărturisind că nu poate lupta împotriva bolii de care aceasta suferea.

“El m-a vizitat, am început să plângem și am decis împreună cu nu mai era bine. El a plecat, am tras draperiile și am început să plâng. După despărțire am încetat să mai caut iubirea pentru că eram îngrijorată că boala mea va duce din nou la despărțire.”, a mărturisit tânăra.

În 2017, Evie Moore a început din nou să lucreze și deși a jurat că nu se va mai implica într-o altă relație, tânăra a cunoscut din nou iubirea, lucru care a ajutat-o să își țină sub control boala.

Vezi AICI mai multe fotografii cu Evie Moore.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

O femeie și-a donat rinichiul unei străine, după ce a văzut un mesaj pe Facebook

Medicii au uitat un tifon în corpul unei fetițe, după ce au operat-o de apendicită

Cântărea peste 100 de kilograme, iar acum se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Cum a slăbit această femeie?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate