Critici după apariția lui Theodor Andrei la Liverpool înainte de Eurovision 2023: „Doamne ferește! Câtă aroganță pe el”

Theodor Andrei a participat la Ceremonia „Turquoise Carpet' de la Liverpool, înainte de Eurovision 2023. Tânărul care reprezintă țara noastră la concursul internațional a îmbrăcat o ținută îndrăzneață, unii fani Eurovision l-au felicitat pentru outfit, iar alții l-au criticat.

Ceremonia de deschidere a Concursului Eurovision 2023 a debutat duminică, 7 mai, la Muzeul Walker Art Gallery din Liverpool. Delegațiile țărilor participante au defilat apoi pe covorul turcoaz până la Concert Room din St Georges Hall și au răspuns întrebărilor jurnaliștilor prezenți la eveniment. Artiștii, jurnaliștii și invitaţii au sărbătorit împreună deschiderea Eurovision Song Contest 2023.

Theodor Andrei a purtat o ținută deosebită, alcătuită dintr-un sacou din material tip animal print şi pantaloni scurţi, accesorizată cu perle şi metal şi care a fost extrem de apreciată, dar și criticată de publicul prezent la eveniment.

„Tot ceea ce trăiesc acum este un vis devenit realitate. Momentul cu care voi reprezenta România la Eurovision are o valoare conceptuală în care întâlnim o latură a poveştii diferită faţă de cea din Finala Selecţiei Naţionale. Dat fiind faptul că piesa prezintă această luptă între raţiune şi instinct şi este un rău necesar la care mă întorc indiferent de cât de tare mă afectează, eu sunt portretizat captiv, zbătându-mă, arzând prin toţi porii pentru această iubire, care rămâne doar ca o urmă în sufletul meu – totul înconjurat de energia de Rock’N’Roll.

Ca orice iubire de genul acesta – începe încet şi apoi devine un carusel emoţional care te ridică peste nori şi te lasă să cazi până te zdrobeşti. Dragostea e răspunsul la orice întrebare. Dragostea poate fi pentru oricine şi orice. Vă mulţumesc din suflet, vă iubesc în egală măsura pe toţi! Iubiţi liber! Make love not war.' a declarat artistul.

Theodor Andrei a câștigat Selecția Națională Eurovision România 2023 în 11 februarie, fiind desemnat prin votul exclusiv al publicului să reprezinte țara noastră la Eurovision Song Contest de la Liverpool, cu piesa sa “D.G.T. (Off and on)”. Artistul va intra în concurs din poziția a treia, în cea de-a doua semifinală, în data de 11 mai.

theodor-andrei-loverpool-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, a fost criticat

Pe pagina oficială de Facebook Eurovision România, Theodor Andrei a fost criticat de unii fani pentru apariția lui, iar alții l-au lăudat. „Fără supărare, modernismele televiziunii publice de Dâmbovița sunt de “Doamne ferește!” (…)

Excursie pt familia Theodor și TVR pe bani publici, din păcate pentru nimic. (…)

Mi-a plăcut foarte tare ținută lui Theodor!Daca se îmbracă în costum spuneau ca s-a îmbrăcat ca un un mosneag 🤣🤣Go Theodor! (…)

Doamne ferește! Câtă aroganță pe el!!', sunt câteva dintre comentariile apărute pe Facebook despre apariția lui Theodor Andrei.

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje

Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi.

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete