Cristina Joia a divorțat. Arhitecta de la „Visuri la cheie” a suferit în urma despărțirii: „El a plecat”

Cristina Joia, arhitecta de la „Visuri la cheie', a anunțat că a divorțat de soțul ei, Bogdan, în urmă cu un an și jumătate. Vedeta de la PRO TV a păstrat discreția până acum cu privire la viața ei amoroasă.

Cristina Joia și Bogdan au divorțat în secret în urmă cu un an și jumătate, la doar câteva luni după ce arhitecta de la „Visuri la cheie' a fost agresată într-un supermarket din Capitală. Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, ea a făcut dezvăluiri despre viața sa personală și a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Bogdan.

„Oamenii află acum pentru prima dată că tu, Cristina Joia, ai divorțat în urmă cu un an și jumătate. Tu ai vrut să pleci sau el a vrut să plece?', a spus Cătălin Măruță. Arhitecta de la „Visuri la cheie' a recunoscut că este o femeie liberă și a confirmat divorțul.

„El a vrut să plece, dar asta nu mă face pe mine mai puțin vinovată. Dacă cei doi nu lucrează la relație în fiecare zi și nu prioritizează relația, lucrurile alea nu au cum să țină doar dacă se iubesc. De iubit ne-am iubit foarte mult. E o lecție pentru cei care ne ascultă: iubirea nu e de ajuns! Dacă vorbim despre cum se simte un divorț… este ca o moarte. Dacă acolo a fost o legătură și oamenii s-au iubit, divorțul e absolut cumplit', a spus Cristina Joia la podcastul „Acasă la Măruță', care va apărea integral astăzim relatează Libertatea.

„Așa a fost și pentru tine?', a întrebat-o Cătălin Măruță.

„Da, chiar a fost. Realmente este o moarte. Este moartea a ceva ce a fost hrănit și a fost viu foarte mulți ani', a răspuns vedeta de la PRO TV.

„Ai suferit mult?', a întrerupt-o prezentatorul

„Da', i-a răspuns sincer Cristina.

„Încă mai suferi?', a întrebat-o Cătălin Măruță.

„Nu atât de mult. Nu cred că e ceva ce trece… cred că îți ia mult timp. (…) Ne naștem și murim singuri. Avem dreptul să fim fericiți', a spus arhitecta.

cristina-joia-a-divortat-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete