Cristina Cioran, fotografie inedită alături de Ema. Este o dulceață de fetiță

Cristina Cioran, în vârstă de 44 de ani, a devenit pentru prima oară mamă în urmă cu patru luni.

Cristina Cioran a fost în culmea fericirii când a aflat că este însărcinată, însă nimic nu prevestea faptul că fetița ei va veni pe lume mai devreme decât ar fi trebuit. Ei bine, vedeta a născut-o pe Ema prematur și a fost nevoită să o lase în spital pentru a fi sub atenția medicilor.

Cu răbdare și credință, Cristina Cioran a așteptat cu nerăbdare veștile bune din partea specialiștilor și momentul în care o chemau să ia puiul de om în sânul familiei sale. Când medicii i-au spus că Ema este bine, Cristina a fost în culmea fericirii și nimic din lume nu mai conta având-o pe micuță alături de ea.

Până acum, proaspăta mămică a postat câteva imagini cu micuța, însă nu i-a arătat chipul niciodată. Iată că a venit și acel moment și Cristina le-a prezentat-o fanilor ei de pe Instagram pe Ema care este absolut delicioasă.

„Ea este Ema', a scris vedeta pe Instagram.

cristina cioran si fiica eiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Internauții au putut observa că fetița pare bucățică ruptă din Cristina, semănându-i foarte bine. Nu mai este nimic de spus dacă privim lumina de pe chipul vedetei. Este fericită alături de familia ei frumoasă și pare că nimic din lumea aceasta nu o mai poate atinge.

Cristina Cioran a născut prematur din cauza unei enterocolite. Micuța a stat în spital câteva săptămâni până când a luat în greutate, iar medicii au considerat că este în afara pricărui pericol.

„Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut.

Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen, a declarat Cristina acum ceva timp.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete