Momente de coșmar pentru Cristina Cioran. Ce chinuri a îndurat când a născut prematur: „Eram plină de sânge”

Cristina Cioran trebuia să nască în această perioadă primul ei copil, o fetiță. Din păcate, vedeta a născut prematur în iulie, iar micuța a fost nevoită să stea la incubator, în spital, două luni de zile. 

Cristina CioranSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Invitată în emisiunea „Vorbește lumea', de la Pro TV, Cristina Cioran a dezvăluit prin ce chinuri a trecut când a născut. A sângerat chiar înainte să o ia salvarea de acasă.

„​​Eu am crezut că sunt simptome de enterocolită. M-am dus la baie, am pus mâna și bebelușul era acolo', a spus Cristina Cioran.

„Nu pot să cred. Atât de jos era?!', a spus Adela.

„Nu se rupsese membrana. Și am sunat-o pe doctoriță. M-a pus să sun la salvare. Am sunat, am așteptat salvarea afară, pentru că ar fi trebuit să urce. Am așteptat jos, m-a luat salvarea, pentru că nu mă puteau lega în chingile alea, un domn mă ținea de cap și altul de corp. Și eu mă țineam cu mâinile de niște bare de metal. Am ajuns la spital și vedeam doar niște fețe șocate de cum treceam eu urlând, plină de sânge. M-au controlat și am auzit că e dilatație completă, haideți în sala de nașteri. La 8 am chemat salvarea, la 8 jumate am născut, natural, fără anestezie. N-am văzut-o când a scos-o, am simțit când a scos-o și doar au dus-o. Au fost niște momente groaznice așteptând să îmi spună dacă e ok. O lună jumate a stat în spital, o lună la incubator, la aparate, alte două săptămâni la pătuț cald, în salon cu alți copilași', a continuat Cristina Cioran.

Când își va boteza Cristina Cioran fetița

Cristina Cioran și iubitul ei se pregătesc pentru creștinarea micuței. Vedeta a declarat că își dorește o petrecere mare, cu mulți invitați, însă doar dacă situația pandemică din țară îi va permite. După o lună petrecută în spital, Ema este acasă alături de părinții săi. Cristina Cioran radiază de fericire și împărtășește cu fanii săi de pe rețelele de socializare momente alături de micuța luptătoare. Acum, în prezent, proaspăta mămică se pregătește de botezul minunii sale. Acesta își dorește să aibă loc în luna noiembrie și speră ca pandemia să nu o împiedice să organizeze o petrecere mare. Nașii nu sunt persoane publice, ci prieteni apropiați ai Cristinei și ai lui Alex Dobrescu.

„Nu știm, noi ne-am gândit în noiembrie. Să vedem, nu știm ce se întâmplă. Vrem să facem un botez vesel, cu lume, dacă se închide țara… Nașii au fost aleși, sunt prieteni. Nu sunt persoane cunoscute’, a spus Cristina Cioran.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete