Cristina Cioran, dezvăluiri inedite despre relația cu tatăl fetiței ei: „Dacă doi oameni nu se mai iubesc”

Cristina Cioran este o femeie împlinită. Are o fetiță superbă și un iubit care îi este alături și la bine și la greu, de aproape doi ani. Dacă aceasta expresie se aplică celor care își jură iubire în fața altarului, ei bine, vedeta are altă viziune asupra unei relații, susținând că un document nu confirmă iubirea și respectul pe care și-l poartă partenerii unul altuia.

Recent, Cristina Cioran a oferit câteva detalii despre relația tatăl fetiței ei și a mărturisit că nunta este doar o formalitate și că în anul 2022 deja nu mai este nevoie de acel act care pe vremuri aducea niște beneficii proaspeților căsătoriți.

„Dacă până acum eram întrebată: Doamne, Cristina, când te căsătorești, când faci și tu copii? Acum, că am făcut copil, mă întreabă când mă mărit. Domle, se mai pune problema? Copilul în certificatul de naștere poartă numele tatălui. (…) Suntem în 2022, de ce ai nevoie de un document care în momentul de față nu-ți mai folosește la mare lucru. Este această prejudecată de ce: pentru că în trecut trebuia să te căsătorești ca să îți dea statul o casă, ca să reușești să îți iei un serviciu nu știu cum.

Oricum un copil te leagă pe viață. Că ești, că nu ești căsătorit, copilul te leagă într-un fel. Dacă doi oameni nu se mai iubesc de ce trebuie să stea împreună? De ce trebuie să îi țină un act? De ce trebuie să ceară cuiva voie, unui judecător, unui notar? Nu trebuie să ceară voie nimănui', a dezvăluit Cristina Cioran într-un interviu acordat celor de la EGO Life.

Alex Dobrescu a cerut-o în nenumărate rânduri în căsătorie, însă ea nu-și dorește. Nu l-a refuzat, însă nici nu vrea să meargă mai departe cu formalitățile.

„El vrea, el își dorește. Bietul mă cere de fiecare dată când are ocazia. Eu nu… de multe ori m-a cerut, peste 15. Nu văd sensul. Nu mă interesează. Nu mi-e frică. Dar nu mă interesează. Eu i-am zis Da, nu îți imagina că i-am zis nu. Dar da, fără să mergem mai departe.

Suntem ca și căsătoriți, suntem atât de legați în momentul ăsta. Da, e mai mic cu 7 ani. Ne trăim viața așa cum e, cât e bine e bine, dacă nu mai e bine încercăm să reparăm o dată, de două, maxim de trei ori. Consider că sunt atât de multe lucruri de făcut în viața asta, să pierzi timpul cu cineva… nu trebuie să stai', a mai declarat vedeta pentru sursa citată.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete