Roxana Nemeș, locuință nouă într-o zonă scumpă din Capitală: „Până când va veni copilul”

Roxana Nemeș este una dintre frumoasele cântărețe de la noi din România. Acesta este căsătorită de puțin timp cu Călin Hagima și cei doi sunt extrem de implicați într-un proiect drag sufletului lor. Casa visurilor lor e pe cale să fie terminată.

Deși la momentul achiziției imobilul din zona Băneasa arăta destul de bine, Roxana Nemeș și soțul ei au decis să aducă mici modificări pentru a simți cu adevărat că totul este aranjat după gusturile și personalitatea lor. Mai mult decât atât, pentru că își doresc un copil, cei doi au pregătit deja și camera viitorului micuț, fără a o personaliza. Au lăsat-o simplă, ulterior în funcție de sexul micuțului să o decoreze.

„Casa, atunci când am cumpărat-o, era foarte bine construită, spre surprinderea noastră. Doar că am vrut noi s-o facem mai spațioasă. Am mai modificat-o, ne-am făcut un fel de living al dormitorului, care va fi camera de relaxare, cu jacuzzi, leagăn și alte piese de genul acesta. Am gândit și camera copilului, că noi îl așteptăm și trebuie să pregătim totul.

O facem pe alb și când vom afla dacă este băiat sau fată o s-o colorăm. Am vrut ca fiecare cameră să aibă dressingul și baia ei. Apoi, ne-am întrebat: păi cum, avem un teren atât de mare și nu ne facem și-o piscină? Suntem aproape gata cu reconstrucția.

Suntem la stadiul de montat uși, geamuri, gresie, faianță, parchet. Călin, soțul meu, este mai implicat în toată treaba asta, pentru că se pricepe mai bine. Dar în ceea ce ține de mobilă și decorațiuni m-am implicat și eu foarte tare. Până când va veni copilul, acesta este cel mai important proiect al nostru', a dezvăluit Roxana Nemeș pentru OK! Magazine.

Având în vedere că mai sunt câteva lucruri de pus la punct mutarea va fi probabil anul viitor.

„Mai sunt multe lucruri de făcut. Nici nu vrem să grăbim lucrurile, căci noi stăm foarte bine unde stăm acum. Până să vină pandemia nici nu ne gândeam la casă. Eu, pentru că am crescut la casă și știu ce-nseamnă, sunt conștientă că o să fie mult de muncă și asta tot timpul. Dar îmi place și-abia aștept să-mi beau cafeaua în grădina mea, să fac baie în piscina mea…', a mai spus ea pentru sursa citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete