Cristiana Botta, celebra crainică de la TVR, făcea furori pe vremea comunismului! Cum arăta la 68 de ani

Cristiana BotaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Pe vremea comunismului erau mult mai puține crainice comparativ cu zilele noastră, însă toată lumea le cunoștea și le iubea foarte mult. Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV care făcea furori pe vremea lui Ceaușescu este Cristiana Bota. 

Prezentatoarea era o femeie foarte frumoasă, apreciată de mulți oameni. Ea a captat atenția tuturor cu aspectul ei fizic, era blondă cu părul ondulat. Astăzi, însă Cristiana Bota a dispărut de multă vreme de pe micile ecrane, chiar după revoluția din 1989.

Cum arăta în 2017 Cristiana Bota 

Cei care au crescut în perioada comunistă nu au cum să nu și-o aducă aminte pe Cristiana Bota. Ea era una dintre cele mai cunoscute crainice de la Televiziunea Română. De asemenea, Cristiana reprezintă una dintre personalitățile emblematice ale televiziunii de pe vremuri, alături de Sanda Ţăranu, Lia Mărăscu şi Delia Budeanu.

Acum câțiva ani Cristiana Bota a acordat un interviu Andreei Esca, la Europa FM.

Despre cariera Cristianei Bota

Celebra prezentatoare a absolvit Facultatea de Litere, apoi a intrat în TVR și şi-a făcut ucenicia în presa scrisă, la „Informaţia Bucureştiului', conform libertatea.ro. După ce a ajuns la Televiziunea Publică în anul 1971, blonda a lucrat la redacţia de cultură şi la redacţia de copii şi tineret. Mai târziu, Cristiana Bota a devenit crainică și a foarte apreciată de telespectatori pentru frumuseţea ei, dar şi pentru blândeţea şi căldura pe care le transmitea celor care o urmăreau la televizor.

Cristiana Bota s-a retras din televiziune în primii ani care au urmat după Revoluţia din 1989. Ea a fost și consilier pentru programe în cadrul TVR. Mai mult, Cristiana Bota şi-a „împrumutat' vocea pentru diverse filme documentare. Astăzi, fosta crainică a ajuns la frumoasa vârstă de 68 de ani.

Pentru a afla cum arată astăzi Cristiana Bota, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: libertatea.ro, capuri Youtube, Europa FM

Mihaela Tudor

Citește și:

Te va lăsa fără cuvinte! Cum arată Sanda Ţăranu, cea mai cunoscută crainică TVR, la 76 de ani!

Florin Călinescu, mărturie emoționantă la 12 de la moartea soției sale: „Simţi totul…'

Fuego, moment de sinceritate neașteptat: „Am clipe în care refulez, din cauza stresului!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete