Cristian Țânțăreanu este în stare gravă la spital! Cancerul a recidivat: „Am luat morfină. Am fost și la preot!”

Vezi pozele

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu trece printr-o perioadă foarte dificilă din viața lui. Starea sa de sănătate nu este deloc bună, iar acesta a ajuns din nou la spital. În anul 2011, Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat cu o boală cruntă, este vorba despre cancer la colon.

Omul de afaceri a dat mai datalii despre starea lui de sănătate.

Cristian Țânțăreanu este în stare gravă la spital

„Nu pot să spun că fac prea bine. Sunt internat. E greu să spun. Cred că m-au ajuns blestemele. Nu mă simt prea bine. Nu sunt foarte optimişti medicii în privinţa mea. Am avut o ruptură de tendon, a recidivat, s-a mai rupt o dată, e o tumoare, s-a complicat treaba. A recidivat cancerul. Acum a plecat familia de aici. Eu sunt împăcat. Se întâmplă şi la case mai mari. Am fost şi un preot. Sunt mulţumit. Nevastă-mea a găsit pe cineva care va prelua toată agoniseala mea şi se va ocupa de ce avem. Nevastă-mea a rămas aici într-o rezervă, în caz că se întâmplă ceva', a spus Cristian Ţânţăreanu, în cadrul emisiunii „Agenția VIP', de la Antena Stars.

Omul de afaceri a mărturisit că se află în spital și a luat morfină.

„Acum am luat morfină şi am un tonus mai bun. Nici eu nu mai ştiu ce e adevărat. Tot în spital sunt. Mă simt foarte bine aici. Vă invit aici!', a mai spus Cristian Ţânţăreanu.

De-a lungul anilor, omul de afaceri Cristian Țânțăreanu s-a remarcat prin petrecerile sale extravagante.

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Are 5 copii, dar se gândește să-și mărească familia! Anca Serea, dezvăluiri despre Adi Sînă: „El negociază cu mine să mai facem încă un copil'

Se va lansa o nouă emisiune la Antena Stars! Prezentatoarea va fi Andra Trandaș

Liviu Vârciu revine la marea lui pasiune: „Dragostea mea cea mai mare este filmul!' Ce rol va avea în serialul „Fructul oprit'?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete