Cristian Boureanu vrea să se împace cu Laura Dincă? „Vorbim zilnic și ne și vedem”

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după șase ani de relație. Aveau chiar și planuri de nuntă, însă au decis să o ia pe drumuri separate. Acum, fotomodelul surprinde cu declarațiile ei, spune că îl iubește pe fostul partener și că el își dorește împăcarea. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

La începutul lunii august s-a aflat că Laura Dincă și Cristian Boureanu nu mai formează un cuplu. Abia acum, ea a dezvăluit adevăratul motiv pentru care au ajuns la separare. „Ne-am despărțit pentru că, sincer, ne certam tot timpul în ultima vreme. Nu ne mai înțelegeam deloc. Nu, nu a fost vorba de altcineva în viața vreunuia dintre noi, dar nu mai puteam sta împreună. Oricum, am rămas în relații foarte bune, vorbim zilnic, ne și vedem uneori', a dezvăluit Laura Dincă.

Tot ea a recunoscut în interviul pentru Fanatik că încă își iubește fostul partener, dar și că el visează la împăcare. „Nu am nimic să îi reproșez. Probabil ne certam din cauza stresului din ultima perioadă. Nu, nu mai există cale de împăcare, chiar dacă el vrea, chiar dacă am mai vorbit despre… Dar, oricum, eu îl iubesc, este un om deosebit. Vorbim zilnic, ne și vedem, dar asta nu înseamnă că vom mai fi împreună', a mai declarat ea.

Cristian Boureanu i-a făcut un cadou de zeci de mii de euro Laurei Dincă după separare

Fotomodelul locuiește cu chirie acum, apartamentul ei e încă în construcție.

„Acum stau în chirie, apartamentul pe care l-am cumpărat după despărțire nu este gata. Nu am ce să spun, Cristian a avut grijă ca totul să fie în ordine. Repet, noi nu ne-am despărțit în relații proaste, nu mai puteam eu să stau în anumite situații', a mai declarat Laura Dincă, care ca începe munca în curând.

„Colaborez cu o agenție din Milano, dar încă nu lucrez propriu-zis. Aștept și discut despre niște contracte, dar nu este înc nimic stabilit. Dar, oricum, nu văd de ce nu aș colabora, ca model, cu anumite branduri în condiții care să fie avantajoase. Vom vedea ce se va întâmpla', a mai spus Laura.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete