Cristian Boureanu și iubita cu 25 de ani mai tânără decât el s-au despărțit. Primele declarații: „Am încheiat relația așa cum am și început-o”

Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit după aproximativ cinci luni de relație, scrie cancan.ro. Cei doi au recunoscut că nu mai formează un cuplu și că separarea a avut loc de comun acord.

Cinci luni de zile afaceristul Cristian Boureanu și tânăra Cristina Belciu s-au afișat împreună, au fost și în vacanțe, dar și la diferite evenimente. Totul s-a sfârșit, căci s-au separat.

,,Am un respect deosebit pentru Cristi, nu îi pot reproșa nimic, este un bărbat care mi-a arătat că manierele și bunătatea încă există în lumea aceasta. Am încheiat relația așa cum am și început-o, strângându-ne strâns în brațe, căci doi oameni care se iubesc, în ciuda lipsei de compatibilitate, nu o pot face în altă manieră. Mă gândesc la ce a fost, cu zâmbetul pe buze, cu recunoștință și admirație, fără niciun regret, și cu siguranță această întâlnire nu a fost întâmplătoare, ne-a lăsat cu ceva important!', a declarat Cristina Belciu.

Și Cristian Boureanu a făcut declarații după separare, a lăudat-o pe fosta lui iubită și chiar i-a mulțumit pentru ajutorul pe care i l-a acordat în ceea ce o privește pe Ioana Boureanu, fiica lui dintr-o relație anterioară.

,,Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin, pe care l-am primit în ultima perioadă. O dragoste neașteptată și împărtășită de amândoi, la maximum, care ne-a făcut să trecem peste orice judecăți și prejudecăți și să încercăm să fim împreună. Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă, o fată cum nu credeam că o să întâlnesc și pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu că a adus-o în viața mea. O veritabilă lady, cu un suflet de copil. Și care a reușit să-mi schimbe viața în bine mie și, mai ales, paradoxal, fetei mele, Ioana, pe care a reușit să o ajute să-și descopere pasiunea și talentul. Multumesc pentru tot, Cristina!', a declarat Cristian Boureanu pentru Cancan.

cristi-boureanu-si-cristina-belciu-s-au-despartit-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ce spunea Cristina Belciu despre nuntă

Tânăra, despre care se spune că seamănă cu Monica Bellucci, recunoaștea într-un interviu că își dorește să fie mireasă, însă va cântări bine această decizie.

„Sunt niște idei pe care orice fetiță le are în minte de mică și cred că își proiectează în gând rochia de mireasă. (n.r. – M-am gândit) ca orice femeie, dar sunt niște discuții pe care o să le purtăm la momentul potrivit, pentru că viața e atât de frumoasă, o lăsăm să curgă. Să vedem cu ce o să ne surprindă', a declarat Cristina Belciu, pentru Antena Stars, citat de Spynews.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete