Cristian Borcea a fost eliberat din penitenciar! Primele declarații după ce a reîntâlnit-o pe Valentina Pelinel: „Este cel mai greu departe de copii”

Cristian Borcea a fost eliberat, astăzi, din penitenciar. Fostul acționar de la Dinamo a primit decizia definitivă a judecătorilor, care au hotărât să fie eliberat condiționat după ce a executat o parte din pedeapsă. 

Cristi Borcea se află după gratii de mai bine de patru ani, iar în această perioadă a scris cărți și a muncit în penitenciar. Omul de afaceri avea de executat o pedeapsă de 6 ani și 4 luni pentru evaziune fiscală în „dosarul Transferurilor'. El a fost singurul condamnat din acest dosar, care a rămas încarcerat.

Cristian Borcea a fost eliberat din penitenciar

Imediat ce a ieșit din penitenciar, Valentina Pelinel a fost cea care l-a întâmpinat, în fața Penitenciarului Jilava.

„Dacă nu aș fi avut familia, și în primul rând pe Valentina, nu știu dacă și cum treceam. Este cel mai greu departe de copii, departe de Valentina. Am fost patru ani și trei luni de sacrificii, de iubire, nu se putea fără iubire și sacrificii, sau sacrificii fără iubire. 

Au fost niște ani foarte, foarte grei. În primul rând, trebuie să merg cel puțin o lună de zile la psihiatrie pentru că, să nu credeți că o perioadă așa lungă nu lasă urme. Am ajuns la patru medicamente psihotrope pe seară,' a declarat Cristi Borcea, imediat ce a ieșit din penitenciar, potrivit digi24.ro.

Nu este prima dată când Cristi Borcea a depus o cerere de eliberare condiționată. Pe data de 2 mai, magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4 au respins cererea lui Borcea, dar decizia nu a fost definitivă.

A fost pentru a doua oară când Cristian Borcea a cerut eliberarea condiţionată. El a mai făcut o astfel de solicitare şi în anul 2017. Atunci, Judecătoria Sectorului 4 i-a admis cererea, dar Tribunalul Ilfov a decis, în octombrie, că fostul acţionar al Dinamo nu poate fi eliberat condiţionat şi că poate formula o nouă cerere, abia după şase luni.

Cristian Borcea a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava după ce a fost condamnat definitiv, în anul 2014, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul „Transferurilor de jucători'.

Foto: Facebook, captură Digi 24

Mihaela Tudor

Citește și:

Cristi Borcea se însoară a treia oară! Cine va fi mireasa lui și când va avea loc nunta

Cristi Borcea va fi eliberat condiționat! Ce spune decizia judecătorilor

Valentina Pelinel a vorbit pentru prima dată după ce s-a spus că Borcea are o relație cu o brunetă celebră

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete