Andreea Bălan este însărcinată? Declarațiile neașteptate ale artistei: „Visul meu a fost să fac doi copii”

Andreea Bălan și George Burcea duc o viață foarte frumoasă și liniștită de când s-au cunoscut. Cei doi se înțeleg de minune, s-au căsătorit și au un copil împreună. 

Andreea Bălan are o fetiță pe nume Ella, însă până acum, nu a vrut să-i arate niciodată chipul în vreo poză publicată pe pagina ei de socializare. Invitată în cadrul emisiunii „Prietenii de la 11', de la Antena 1, Andreea Bălan a spus de ce a vrut să dezvăluie cum arată fetița ei până acum.

„Să mai crească. Toată lumea mă întreabă de ce nu o arăți? Pentru că este prea mică momentan și nu cred că și ea își dorește acest lucru. Să mai crească, să mai facă și ea 3-4 anișori și așa mai departe, să înțeleagă și ea cei cu lumea asta și abia apoi. Nu are sens acum, nu e ca și cum o voi ține în casă până la 20 de ani și nu o arăt la nimeni, nu sunt primii ani din viață pe care vreau să-i păstrez pentru noi și atâta tot,' a spus Andreea Bălan, în cadrul emisiunii „Prietenii de la 11', de la Antena 1.

Andreea Bălan este însărcinată?

Fiind întrebată dacă nu se gândește la o un frate sau o sora pentru fiica ei, artista a avut un răspuns foarte hotărât și a sublinit faptul că mereu și-a dorit doi copii.

„Încercăm, dar nu e chiar așa cum îți dorești, e mai greu. Dar ne dorim foarte mult. Dintotdeauna, visul meu a fost să fac doi copii și cred că George este cel mai bun tată pentru copiii mei,' a mărturisit Andreea.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Andreea Bălan, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Andreea Bălan, dezvăluiri despre relația cu Keo la mai bine de 4 ani de la despărțire: „Dacă eu eram în relația aia acum, eram complet…'

Andreea Bălan, momente emoționante alături de bunica ei de 84 de ani: „Mamaie, să ai viață lungă!'

Andreea Bălan a trecut la cratiță! Ce a învățat să gătească de la mama ei: „Mama a avut răbdare și mi-a arătat tot ceea ce trebuie să știu'

Andreea Balan a vorbit despre cel de-al doilea copil: „După prima sarcină am zis că mai fac unul, doi sau trei'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete