Cristi Mitrea a răbufnit la adresa lui Miron Cozma: „Ești un biet infractor”

Cristi Mitrea și-a ieșit din fire după ce a auzit declarațiile făcute de Miron Cozma la emisiunea online „Fiță cu Adiță'. Fostul iubit al Andreei Mantea a fost extrem de revoltat.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Cristi Mitrea și-a spus părerea despre apariția lui Miron Cozma în emisiunea „Fiță cu Adiță'. Fostul luptător de MMA a fost extrem de deranjat de declarațiile făcute de fostul lider al minerilor.

„Băi, ce voiam să spun, că nu mai pot de nervi! Îmi tot apar frânturi dintr-un podcast sau ce e ăla, interviu cu Miron Cozma. Povestește el ce făcea, ce șmecher, ce smardoi, ce băiat… La pușcărie, prin definiție nu ești un șmecher! Ești un biet infractor! De ce să promovezi genul ăsta? (Știu răspunsul, dar, totuși).

Nu mai are nimeni pic de rușine. (…) Am contul restricționat și nu pot spune ceva mai drăguț de atât, că aș scrieeee…', a scris Cristian Mitrea.

Miron Cozma a fost contactat de către jurnaliștii de la playtech.ro pentru o reacție. „Noi, luptători de arte marțiale, cei adevărați, nu facem spectacol! Nu ne dăm mari în gară mică! Adevărații luptători nu ies în față cu vorbe goale! Asemenea tipuri de clevetitori nu mă interesează. Să-i ferească Dumnezeu în viața reală să se întâlnească cu mine!'.

Și a continuat: „Am dovedit ce afirm prin niște lucruri. Eu sunt luptător aikido din 1993. Asta mi-a salvat, aș putea spune, viața în pușcărie, fiindcă au vrut să mă omoare și în arest. Generalul Pavel Abraham, cel care azi vorbește pe la televiziuni despre statul de drept, m-a ținut aproape un an și jumătate în întuneric.

În vremea în care am fost arestat, el era șeful Direcției Cercetări Penale. Mi-a băgat tot felul de indivizi în celulă să mă omoare, inclusiv pe Marian Clită, cel care l-a ucis pe disidentul Gheorghe Ursu. N-au știut băieții că eu am făcut arte marțiale, dar asta e altceva!'.

Miron Cozma a mai spus: „Repet încă o dată. Noi nu facem spectacol gratuit! Iar eu dacă am spus niște lucruri era normal să le spun, fiindcă lucrurile acelea au existat în viața mea și fiindcă lumea trebuie să știe de ele. Sunt încă multe lucruri pe care încă nu le-am spus, dar există situații în care ele pot fi dovedite. Nu sunt papagal ca ăla din MMA. Auzi, MMA?! Aia e parodie de lupte, nu e o luptă reală. Să se bată cu mine, dacă e tare!'.

miron-cozma-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete