Keanu Reeves și-a etalat corpul bine lucrat pe o plajă din Malibu

Keanu Reeves, în vârstă de 56 de ani este una dintre cele mai dure vedete de la Hollywood. Actorul a fost surprins într-o formă excelentă, ieșind din valuri. El purta o pereche de pantaloni scurți cu imprimeu de camuflaj.

În ciuda temperaturilor insuportabil de reci ale Pacificului, Keanu părea relaxat și răcorit în timp ce se întorcea pe uscat după revitalizarea sa de iarnă. Keanu s-a plimbat apoi desculț pe plajă, bucurându-se de soare și admirând priveliștea superbă oferită de ocean.

În cele din urmă, faimosul actor a folosit un prosop alb moale pentru a se usca. Nu a fost singura aventură pe care Keanu a avut-o în acea zi, potrivit Daily Mail.

Actorul Matrix a fost văzut ajungând pe plajă cu o motocicletă din propria sa linie de motociclete, Arch. Keanu a ajuns la malul mării, purtând o cască și o jachetă de mocha din piele de căprioară. Vedeta și-a păstrat atenția la drum, fără a lăsa peisajul din apropiere să-l distragă de la trafic.

Filmările Matrix 4 erau în plină desfășurare când pandemia a închis producțiile de film din întreaga lume. Ulterior, s-au reluat filmările, dar în timpul lockdown-ului, Keanu a avut grijă să țină pasul cu antrenamentele sale.

„Am fost în Germania și apoi totul s-a închis când am zburat înapoi la Los Angeles și am stat acolo vreo opt săptămâni. Am continuat să mă antrenez cu oamenii cu care lucram la Berlin. Așa că am avut o sală de gimnastică privată și instructori', a declarat Keanu Reeves.

Despre Keanu Reeves se știe că este un personaj care adoră să petreacă mult timp singur. Nu o dată a fost văzut fie mâncând o înghețată pe bordură, fie servind sandvișuri în parc, doar el cu el. Atunci când își dorește compania pe stradă, în civilie – cum se spune – preferă să stea de vorbă cu oamenii străzii cărora obișnuiește să le dea și câte ceva de mâncare.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete