Cremă hidratantă sau protecție solară? Uite în ce ordine ar trebui să le aplici

Cremele hidratante nu lipsesc niciunei femei, acestea având un rol foarte important în menținerea unui ten frumos, sănătos și fără imperfecțiuni. Pe de altă parte, nici protecția solară nu este de neglijat, aceasta fiind esențială mai ales în anotimpul cald.

Pentru că ambele produse fac parte din ritualul de îngrijire al femeilor, de foarte multe ori apare întrebarea: cremă hidratantă sau protecție solară? Doamnele sunt induse în eroare și nu știu cum ar trebui să procedeze corect pentru ca pielea să aibă parte de cel mai bun tratament. Ceea ce le dă mari bătăi de cap femeilor este ordinea exactă în care ar trebui aplicate cele două produse pentru a obține rezultatele dorite.

Cremă hidratantă sau protecție solară? Uite în ce ordine ar trebui să le aplici

Dacă în celelalte perioade ale anului multe doamne ocolesc crema cu factor de protecție solară, în timpul verii, aceasta se transformă într-un produs de îngrijire indispensabil și de aici și confuziile. Multe doamne nu știu care este ordinea aplicării acestor creme și își pun o mulțime de întrebări. Deși există o mulțime de creme cu efect dublu, situație în care problema este rezolvată, există și femei care preferă două produse diferite.

Specialiștii în dermatologie sunt de părere că pentru ca pielea să fie hidratată în profunzime, dar și protejată de razele nocive ale soarelui, ritualul de îngrijire ar trebui să înceapă cu aplicarea cremei hidratante și să continue cu crema cu factor de protecție solară. Aplicată prima, pe tenul curat, crema hidratantă reușește să ofere tenului substanțele de care acesta are nevoie pentru a preveni problemele dermatologice, iar atunci când aceasta este completată de crema cu SPF, protecția este garantată.

Crema cu factor de protecție solară ar trebui aplicată la final tocmai pentru a acționa ca o barieră protectoare împotriva razelor nocive ale soarelui. Respectând această ordine, tenul va arăta perfect și va fi protejat pe tot parcursul zilei.

Citește și: Cele mai bune creme de protecție solară sub 100 de lei

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Fondul tău de ten a devenit portocaliu pe parcursul zilei? Uite ce trebuie să faci înainte de a-l aplica pentru a scăpa de petele inestetice

Cum aplici parfumul în timpul verii?  Uite cum să procedezi pentru ca mirosul să persiste atunci când temperaturile sunt ridicate

Ce riști atunci când folosești cosmetice expirate?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete