Crăciunul va fi o adevarată provocare pentru Meghan Markle

Ca în fiecare an, familia regală britanică va petrece Crăciunul la Sandringham, în apropierea Londrei, unde Regina Elisabeta a II-a are o proprietate.

Acesta este primul Crăciun pe care Meghan Markle și prințul Harry îl vor întâmpina în calitate de soț și soție. Dar cu toate că este o sărbătoare importantă, cei doi nu își vor petrece dimineața de Crăciun împreună. Femeile care fac parte din familia regală britanică obișnuiesc să rămână mai mult timp în pat în dimineața de Crăciun, în timp ce bărbații servesc micul dejun la ora 8:30.

În familia regală britanică, aceasta este o tradiție veche și care s-a transmis din generație în generație. Un expert în regulile de etichetă a dezvăluit care este motivul pentru care Meghan Markle și prințul Harry nu își vor petrecere dimineața de Crăciun împreună.

Este o tradiție veche ca atunci când un cuplu este căsătorit, bărbatul să coboare în sala de mese pentru a servi micul dejun, iar doamnele să rămână la etaj. Toate doamnele vor lua micul dejun în pat, mai puțin cele singure. Femeile singure trebuie privite ca fiind dornice să socializeze, în timp ce femeile căsătorie nu trebuie să coboare și să socializeze.', a spus Grant Harrold, expertul în reguli de etichetă care a lucrat pentru prințul Charles și Camilla timp de 7 ani.

Recent, Ducesa Meghan Markle a primit un avertisment de la majordomul Prințesei Diana.

Potrivit presei internaționale, Meghan a fost avertizată să se pregătească temeinic pentru seara de Crăciun, deoarece va fi nevoită să „suporte multe'.

Paul Burrell, fostul majordom a regretatei Prințesei Diana, o avertizează că restul familiei o vor bombarda cu întrebări. „Stai aproape de Harry si bunica lui (n.r. Regina Elisabeta a II-a)…sau vei avea mari probleme!', spune Burrell.

Acesta a comparat Crăciunul organizat de Casa Regală Britanică cu serialul „Downtown Abbey',

„Meghan Markle va trebui să se pregătească pentru egouri regale', susține Burrell, potrivit mirror.co.uk.

„Toate acele persoane care sunt membre ale familiei regale, au un comportament extravagant și sunt caractere puternice. Toată lumea își dorește atenție și face orice ca să o primească”, a mai susținut Paul Burrell.

 

Iulia Sandu

Foto:hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete