Crăciun de coșmar pentru Oana Roman. A ajuns cu Isa la spital

Crăciun de coșmar pentru Oana Roman. A ajuns cu Isa la spital


Oana Roman avea planuri serioase pentru Crăciunul acesta. Așa cum declara acum câteva zile, urma să plece la munte. Își dorea foarte mult să-și găsească liniștea după perioada dificilă prin care a trecut.

Din păcate, însă, totul a luat o turnură nu tocmai plăcută.

Crăciun de coșmar pentru Oana Roman. A ajuns cu Isa la spital.

A doua zi de Crăciun a debutat cum nu se poate mai prost pentru fiica fostului premier. Micuța Isa a dezvoltat o viroză.

„Ne pregătisem să plecăm la munte. Dar febra ne-a oprit! Puiul meu mic a răcit! Așteptam vacanța asta demult, să sperăm că până mâine Isa va fi bine!', a scris Oana Roman pe Instagram, completând totul cu o poză sugestivă.

Speranțele i-au fost notal năruite, câteva ore mai târziu, când a fost nevoită să meargă cu fetița la spital pentru că febra puternică nu se dădea dusă deloc. „Vacanța noastră nu a mai început! Febra mare nu a scăzut cu nimic. Sănătate să vă doriți! Atât!', este mesajul Oanei Roman scris în urmă cu câteva ore pe Instagram.

Ne amintim declarația plină de good vibe pe care o făcea Oana Roman acum câteva zile. „Cel mai important este să termin proiectele pe anul ăsta, să mă ocup de Iza şi să urmeze vacanţa pe care o aştept de mulţi ani, pentru că, anul ăsta, am zis că de la Crăciun, până după Revelion, nu mai fac nimic.

Ne-am petrecut toţi timp împreună, pentru că aşa e bine şi frumos, şi normal, şi o să ne petrecem şi Crăciunul împreună, şi Revelionul.

Eu am organizat să o duc la munte, pentru că, recunosc, eu, în primul rând, aveam nevoie de linşte şi de odihnă’, a declarat Oana Roman într-o emisiune TV.

De Crăciun, mezina fostului Prim Ministru Petre Roman, stă acasă, în noua casă. Este primul Crăciun în casă nouă, am vizite de făcut, nenumărate… Plec la munte de Revelion, mă întorc în Bucureşti pentru că merg cu nişte prieteni într-o locaţie de care eu mă ocup, printre altele, şi după, până spre sfântul Ion, poate mai reuşesc să mai trag o fugă undeva, vreo 2-4 zile’, conchide Oana.

Sănătate multă, Oana!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro