Costi Ioniță a părăsit competiția Survivor România cu un mesaj neașteptat

Costi Ioniță a părăsit competiția Survivor România cu un mesaj neașteptat

Survivor România nu doar că testează limitele concurenților, dar le pune la încercare și capacitatea de adaptare și de stăpânire a emoțiilor. În ediția de duminică, echipa Faimoșilor s-a luptat la propriu cu echipa Războinicilor având ca probă o luptă de tip sumo care s-a disputat într-un ring amplasat în mijlocului unei piscine.

Premiul a constat într-un coș imens cu fructe, dar și în mesaje transmise de cei de acasă echipei câștigătoare. Faimoșii și-au ridicat moralul, câștigând această probă cu 10-1 în fața Războinicilor.

Fericirea lor nu a durat foarte mult, deoarece ei au avut un motiv de supărare pentru că au participat la consiliul de eliminare. Printre cei propuși au fost Roxana Nemeș și Costi Ioniță. Zannidache a fost preferatul publicului din această săptămână, motiv pentru care i s-a dat dreptul de a nominaliza încă un concurent, el alegând-o după criterii sportive pe Alexandra Stan.

Cu toate acestea, cel care a avut cele mai puține voturi de susținere din partea publicului a fost Costi Ioniță. Producătorul muzical, în vârstă de 43 de ani a fost cel mai liniștit și cumpătat concurent din echipa Faimoșilor, însă nu a fost pe placul celor de acasă. Astfel, cu emoție în suflet, dar și în glas, Costi a părăsit competiția, nu înainte de a transmite un mesaj extrem de suprinzător celorlalți concurenți.

„Nici nu regret nimic, nici nu mă bucur de ceva anume. E foarte important în viața unui om să fie echilibrat și să primească orice fel de veste cu tărie, cu seriozitate. Mi-a plăcut foarte mult aici, am învățat foarte multe lucruri.

Este o experiență extraordinară și o recomand tuturor care o să aibă posibilitatea și cam asta este. Eu merg înainte, ceea ce am de făcut o să am de făcut și o să fac lucruri minunate și mărețe', a spus Costi Ioniță. De asemenea, el le-a promis colegilor săi din echipă că îi așteaptă acasă pentru o petrecere „Forță'.

Competiția din Republica Dominicană continuă cu cei din echipa Faimoșilor, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda, Giorgiana-Elena Lupu și Simona Hapciuc și cei din echipa Războinicilor, Marilena Cuciurean, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Mosneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete