Cosmin Seleși își pregătește revenirea la Pro TV. Anunțul făcut despre emisiunea „Batem palma”: „Nu am stat deloc degeaba”

Cosmin Seleși își pregătește revenirea la Pro TV. Prezentatorul a moderat pentru câteva luni show-ul „Batem palma', însă a fost scos de pe post, căci Cabral a revenit. Acum, el a făcut anunțul, a declarat că show-ul lui continuă.

Cosmin Seleși nu a dezvăluit data oficială când show-ul „Batem palma' va reveni la Pro TV, însă a spus că preselecțiile pentru noul sezon, cel cu numărul doi, au început în Iași, București, Cluj și Craiova. „Încă nu-mi vine să cred că a trecut mai bine de o lună de când ne-am bucurat alături de cei de acasă de ultima ediție a primului sezon Batem Palma?. Dar să știți că noi nu am stat deloc degeaba!

Colegii mei au dat deja drumul la preselecții, s-au întâlnit cu oameni convinși că intuiția lor este la cote înalte și abia aștept să-i cunoaștem împreună. Chiar la începutul acestei luni, echipa de producție a umblat și prin câteva orașe din țară și am aflat că au găsit cei mai norocoși candidați! Până revenim la filmări, vă promit că o să vă aducem energia cu care v-ați obișnuit, oameni la fel de frumoși și cu chef de pus intuiția la test și o stare de bine cum doar la Batem Palma? puteți găsi!', a declarat Cosmin Seleși, conform Fanatik.

cosmin-selesi-batem-palma-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cu ce s-a ocupat Cosmin Seleși după ce a rămas fără emisiune la Pro TV

Cât timp lipsește de pe micul ecran, Cosmin Seleși are un nou proiect. El joacă la Opera Națională din București în spectacolul „Fantoma de la Operă'. „Simt că mi se potrivește personajul propus, fiind vorba despre Reyer. Nu o să joc acum «Fantoma» sau alt personaj central pentru că în cazul acestora este nevoie de voci. Eu sunt un actor, cred că sunt un actor bun, și ceea ce fac eu în acest spectacol sunt convins că va da o strălucire. Este ca o broșă, care pune în valoare toată bijuteria aceasta de spectacol'.

„Nu este o nouă ipostază pentru mine, fiindcă sunt actor. Noi, prin natura profesiei, mai cântăm, mai dansăm, nu este nicio nouă ipostază. Nu este nici primul și nici ultimul spectacol al meu, dar, este adevărat, este pentru prima dată în viața mea când joc într-un musical.

Mi-am dorit foarte mult să joc într-un musical. Primul pe care l-am văzut a fost la New York, în 2008. Și, de atunci, am zis: „Oare, mi se va întâmpla să joc și eu într-un musical?'. Și, uite, că s-a împlinit, atunci când crezi cu adevărat în ceva și îți dorești cu ardoare se și întâmplă!', a mărturisit el pentru Impact.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete