Cornel Palade și-a înscris fiica la Drept, dar după 6 luni a venit și reacția ei: “Mi-a zis să o las în pace că…”

Cornel Palade și-a înscris fiica la Drept

Deși Cornel Palade a reușit să își construiască o carieră în actorie, în momentul în care fiica lui a vrut să urmeze același drum, actorul s-a opus categoric, dorindu-și pentru ea o altă meserie. A înscris-o la Drept, iar după 6 luni a venit și surpriza din partea ei. 

Acum urcă împreună pe scenă și participă la diferite emisiuni, dar privind în urmă, Cornel Palade își amintește că nu și-a dorit niciodată ca fiica lui să aleagă acest drum din punct de vedere profesional. A vrut ca ea să aibă o meserie de viitor și care să îi aducă sume mari de bani, dar destinul a avut alte planuri pentru Ada.

Cornel Palade și-a înscris fiica la Drept, dar după 6 luni a venit și reacția ei

După ce a terminat liceul, fiica lui Cornel Palade a început cursurile la facultatea de Drept, dar nu pentru mult timp. După 6 luni a renunțat, totul din dorința de a deveni actriță.

“Când era Ada micuță nu mă gândeam că o să urcăm împreună pe aceeași scenă. După aceea, i-am văzut aptitudinile și mi-am zis: Doamne, să nu se apuce de meseria mea, că e una grea! Am fost mai mult spectator, pentru că îmi plăcea ceea ce vedeam că face, dar nu am vrut să o plimb la toate posturile de televiziune, pe la emisiuni, cum am văzut că fac mulți părinți cu copiii lor. Am vrut să-și găsească drumul singură, pentru că mie nu mi-a vândut nimeni iluziile. Mi le-am vândut singur pentru ca, după aceea, să știu de unde mi se trage. După ce a terminat liceul, am dat-o să facă Dreptul la Româno-Americană, să aibă o meserie de viitor care să-i aducă bani dar, după șase luni, mi-a zis că nu înțelege nimic, s-o las în pace, pentru că ea vrea să cânte, să joace, să fie artistă. Anul următor a mers la Actorie. Pe oriunde jucam, Ada era în prima linie, cânta și dansa pe tot ce cânta orchestra în restaurant. Am lăsat-o pe ea să lupte pentru visul ei.”, a spus Cornel Palade.

Acum, Cornel Palade și fiica acestuia, Ada, vor urca pe scenă la “Te cunosc de undeva!”, acceptând provocarea de a intra în pielea unor personaje spectaculoase. Noul sezon al emisiunii, cel cu numărul 14, începe pe 7 septembrie, de la ora 20:00

Foto: pr

Citește și:

Ce frumoasă este fiica lui Teo Trandafir! Ce carieră își dorește Maia să urmeze? Nu vrea să calce pe urmele celebrei sale mame

Salma Hayek, în costum de baie la 53 de ani. Fotografia cu care a făcut furori!

Monica Bellucci și fostul ei soț, Vincent Cassel, împreună pe covorul roșu. Actrița a atras toate privirile!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete