Salma Hayek, în costum de baie la 53 de ani. Fotografia cu care a făcut furori!

A demonstrat-o în repetate rânduri, iar acum o face din nou. Înaintarea în vârstă nu reprezintă o problemă pentru Salma Hayek, ci din contră, vedeta este mândră de felul în care arată. La 53 de ani a pozat în costum de baie, iar fotografia cu ea a făcut furori pe rețelele de socializare.

Cu o zi înainte de a împlini 53 de ani, Salma Hayek a vrut să le demonstreze tuturor că este într-o formă fizică de invidiat, motiv pentru care s-a lăsat fotografiată în costum de baie, fără make-up, iar imediat după a postat imaginea pe contul de instagram.

Salma Hayek, în costum de baie la 53 de ani

Cu toate că silueta ei a suferit mici modificări pe măsură ce anii au trecut, Salma Hayek este în continuare într-o formă fizică de invidiat. S-a pozat purtând un costum de baie albastru, din două piese, iar acesta i-a pus în evidență bustul generos.

Alături de imaginea care a reușit să strângă peste 1 milion și jumătate de aprecieri în timp record, Salma Hayek a postat și o descriere care arată încă o dată că, pentru ea, vârsta nu are nicio importanță și că se simte foarte bine în pielea ei.

“Da, mâine împlinesc 53 de ani. Așa și?”, a scris Salma Hayek pe instagram.

Nu este prima oară când Salma Hayek vorbește despre trecerea timpului, ci în trecut, aceasta se lăuda pe instagram cu primele fire de păr alb apărute. Mai mult decât atât, vedeta mizează pe naturalețe, iar într-un interviu mai vechi, aceasta a dezvăluit că vopsirea părului nu este printre opțiunile ei, iar totul dintr-un motiv foarte simplu.

“Unul dintre motivele pentru care nu mă vopsesc este pentru că nu am răbdare să aștept ca procesul să se termine. Nu vreau să îmi petrec ceea ce mi-a mai rămas din tinerețe pretinzând că sunt mai tânără și astfel să nu îmi trăiesc viața.”, a spus actrița, potrivit today.com.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Salma Hayek.

Foto: hepta.ro, instagram

Citește și:

Revine Flavia Mihășan pe micul ecran?

Dieta drastică a Ritei Mureșan: Eu trăiesc doar cu frunze' De ce nu poate consuma și alte alimente?

Magda Vasiliu, mesaj emoționant pe facebook: Banii, relațiile, notorietatea sunt zero în fața bolii…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete