Cornel Ilie, tată pentru a doua oară! Ce nume a ales pentru micuț?

Solistul trupei Vunk, Cornel Ilie (43 de ani), a devenit tată pentru a doua oară. Eliza Ilie (32 de ani), cea care i-a devenit soţie acum patru ani, i-a dăruit încă un copil, un fiu.

Cornel Ilie, tată pentru a doua oară! Ce nume a ales pentru micuț?

„A VE(nit) Cezar !♥️ Aseară, a venit în lumea asta frumoasă un viitor bărbat care va avea grijă de Zara și care va conduce un imperiu de bunătate și de iubire.

O să te-nvățăm să cucerești lumea ajutând-o, făcând-o să zâmbească și oferindu-i speranță. Cezar Mihai Ilie, te așteptam, bine-ai venit!!

Mămicile sunt Dumnezei, tăticii sunt doar simpli oameni”, a scris artistul pe contul personal de Instagram, alături de o imagine cu el și cu cel mic.

Cornel şi Eliza Ilie s-au căsătorit în 2015 şi mai au împreună o fetiţă, Zara, în vârstă de aproape patru ani.

Cei doi sunt împreună din 2013, după ce Eliza a rupt logodna cu fostul ei partener, cu care avea o relaţie de patru ani. Eliza este originară din Dâmboviţa şi a absolvit cursurile Facultăţii de Drept.

„Îi mulţumesc că m-a aşteptat 12 ani. Atât este diferenţa de vârstă dintre noi. Nu ştiam cine e când ne-am cunoscut.

Am aflat abia după o lună că este solistul trupei Vunk. Când mi-a spus «iubire» am ştiut că el este alesul.

Este cel mai bun tată. Îi cântă fetiţei, îi mormăie, ne încântă. Atunci când ne privim, ne spunem cele mai frumoase cuvinte”, a spus Eliza în urmă cu ceva timp, în emisiunea „La Radio” a Andreei Esca.

În afară de statutul de solist al trupei Vunk, Cornel Ilie este producător muzical la emisiunile „Românii au talent” şi „Cântă acum cu mine”, ambele difuzate de Pro TV.

Foto: Instagram

Citește și: 

Timp de două luni, copiii Ducilor de Cambridge nu l-au cunoscut pe fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry. Care a fost motivul?

Mihaela Rădulescu, fotografie alături de un celebru actor de la Hollywood. Fanii au reacționat imediat: D-aia ești cea mai

Un rege din Malaysia a renunțat la tron pentru a se căsători cu un fotomodel, iar la doar câteva luni au divorțat. Ce a descoperit după?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete