Corina Caragea a spus adevărul despre nunta cu Robert Pongracz: „Întrebarea la care am de fiecare dată alt răspuns este când mă mărit”

În ultima perioadă au circulat în presă mai multe zvonuri despre faptul că prezentatoarea Corina Caragea s-ar mărita cu Robert Pongracz,  vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Cei doi au o relație de ceva vreme, iar toată lumea a crezut că vor trece la pasul următor.

În cadrul unui interviu acordat pentru unica.ro, Corina Caragea a spus adevărul despre aceste zvonuri. Prezentatoarea a mărturisit că nu are gânduri de măritiș, încă și nu prea îi place să vorbească despre acest subiect.

Corina Caragea a spus adevărul despre nunta cu Robert Pongracz

„Nu știu de unde a pornit chestia asta. Dar nu este cazul. Cred că pașii ăștia trebuie să-i faci doar atunci când simți. O femeie nu e definită neapărat de rolul de soție sau mamă. Eu nu pun semnul egal între viața privată și viața publică. (…) Întrebarea la care am de fiecare dată alt răspuns este „când te măriți', da' a mărturisit Corina Caragea, pentru unica.ro.

În plus, prezentatoarea a mărturisit că este conservatoare când vine vorba despre frumusețe.

„Am culori care nu îmi plac și pe care le-aș îmbrăca niciodată. Sunt conservatoare, recunosc. Sunt sinceră și deschisă. Dacă nu simt să fiu într-un loc, nu sunt. (…) Știu că e un clișeu că frumusețea vine din interior, cred că se vede pe față ce simți, oricâte straturi de machiaj ai avea. (…) Când faci ceea ce îți place ' a mai spus prezentatoarea.

Pentru a vedea mai multe imaginoi

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Corina Caragea, primele declarații despre nuntă. Uite ce spune frumoasă prezentatoare despre cea mai importantă zi din viața ei

Are mereu părul lung și strălucitor! Corina Caragea a dezvăluit secretele ei de înfrumusețare

Corina Caragea se mărită în 2018! Prezentatoarea și logodnicul ei au început pregătirile de nuntă

Corina Caragea a spus Prezent în campania SOS Satele Copiilor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete