Corectarea laxității vaginale

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Foarte mulți ani despre vaginul femeii se vorbea în șoaptă. Era considerat un subiect tabu și nu era abordat decât în discuțiile medicale. Operațiile de estetică genitală sunt astăzi frecvent solicitate, din ce în ce mai multe proceduri și tehnici fiind descrise în jurnalele medicale din ultimii ani.

Astăzi, numeroase femei sunt interesate să-și corecteze estetica organelor genitale.

Dr. Iancu Morad, chirurg estetician, spune în cadrul unui interviu acordat revistei Avantaje că:

“Din cauza nașterilor repetate, odată ce vaginul se dilată și revine la normal, pierde foarte mult din elasticitate. Lucru care afectează foarte mult actul sexual pentru ambii parteneri. Există cazuri unde și tampoanele vaginale nu pot fi ținute corespunzător în interior. Astfel că se recurge la vaginoplastie, unde eliminăm mucoasa în exces, întărim musculatura vaginală și revenim la dimensiunea de dinainte de naștere.”

Odată cu trecerea timpului organele genitale feminine suferă schimbări, la fel ca și restul corpului. Îmbătrânirea, modificarile de greutate și nașterile fac ca labiile externe și interne precum și țesutul care înconjoară vaginul să își schimbe forma, mărimea și tonusul, lucru ce poate fi deranjant și care poate afecta încrederea în sine și relațiile de cuplu.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Video