Copiii Ozanei Barabancea au fost umiliți de profesori. Soprana face declarații neașteptate: „Eu am aflat târziu”

Ozana Barabancea a declarat recent că cei doi copii ai săi, Gloria și Andrew, au fost uimiliți de profesori la școală. Soprana a mărturisit că fiica ei i-a ascuns mult timp prin ce a trecut.

Într-un interviu recent, jurata emisiunii „Te cunosc de undeva”, Ozana Barabancea, a făcut dezvăluiri cutremurătoare cu privire la dificultățile cu care s-au confruntat copiii săi, Andrew și Gloria. Artista a mărturisit că atât fiica sa, cât și fiul său au fost umiliți de profesorii lor, iar ea însăși a fost profund afectată de această situație.

Fiind o mamă dedicată, Ozana Barabancea a subliniat că copiii ei au reușit întotdeauna să o facă mândră prin rezultatele lor școlare exemplare. Andrew, membru al Uniunii Compozitorilor, și Gloria, studentă în primul an la pian la Universitate, au avut parte de sprijinul constant al mamei lor în cariera lor.

„Sunt profesori care le dau în cap și au fost. Eu nu am fost niciodată să zgârii pe la ușă. Eu am aflat târziu că au fost profesori care au umilit-o pe fiica mea. Fiul meu era mai direct, îmi spunea. Băieții sunt altfel. Fiica mea a fost mai orgolioasă. Și acum sunt profesori care încearcă să-i minimizeze', apovestit Ozana Barabancea, pentru Unica.ro.

Vedeta a făcut publice aceste dezvăluiri pentru a atrage atenția asupra importanței unei educații respectuoase și susținute pentru elevi. Ea a subliniat că este esențial ca părinții să fie mereu alături de copiii lor în fața dificultăților, contribuind la construirea unei baze solide pentru viitorul acestora.

ozana-barabancea-copii-4SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 14)

Ozana Barabancea, care îi crește singură pe Andrew și Gloria de la divorțul cu Sorin Terinte, continuă să le ofere o susținere necondiționată copiilor săi, oferindu-le sprijinul și dragostea de care au nevoie pentru a depăși orice obstacol în calea lor.

De asemenea, soprana mărturisește că nu își dorește ca cei doi copii ai săi să fie vedete și a explicat de ce. Ozana Barabancea a povestit că și ea, ca persoană publică, a îndurat multe de-a lungul anilor.

„Prefer să fie oameni cu meserie decât vedete cărora li se urcă orgoliul la cote prea înalte. Așa se întâmplă când ești vedetă, din păcate, ți se urcă la cap și asta dăunează grav sufletului. Am preferat să le dau o pâine în mână. I-am învățat să facă muzică, nu să fie vedete. Vedetismul poate apărea sau nu în timp, dacă meseria lor se transformă în carieră, dar trebuie muncă și putere să înduri. Și eu am îndurat multe palme după ceafă, dacă vreți, dar sunt persoane cărora trebuie să le mulțumesc că m-au învățat muzică', a mai declarat Ozana Barabancea, pentru aceeași publicație.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete