Copiii merg gratuit în Malta!

malta 279

Malta este un loc special în care îţi poţi petrece vacanţa de vară în familie. Oraşe istorice importante prin care mărşăluiesc parade colorate cu actori deghizaţi în cavaleri ioaniţi, plaje sălbatice şi golfuri liniştite, şi o mulţime de aventuri pentru cei mici…toate le vei găsi în ţara exotică cu climă blândă.

Cei mici merg gratuit în paradisul mediteraneean

Două ore îşi ia să zbori spre Malta, din Bucureşti. Cei mici nu se vor plictisi în avion, pentru că o mulţime de peisaje captivante îi vor impresiona…munţi, văi, ape şi culori…şi dacă te hotărăşti să te ,,îmbarci' către călătoria mult visată în lunile de vară, iulie şi august, cei mici merg gratuit în Malta, iar pentru cei mari avem oferte felurite la hotelurile de 4* Solana şi Pergola, unde te vor aştepta platouri cu delicii mediteraneene, băi spumante şi parfumate în jacuzzi-uri adânci, petreceri fastuoase în restaurantele luxoase ale hotelurilor şi momente relaxante pe plajele malteze.

Distracţii pentru cei mici

Multe lucruri distractive poţi să faci cu cei dragi în Malta, depinde de gusturile fiecăruia, de la istoria cavalerilor, la plaje şi parcuri acvatice până la zone liniştite din insulele mai mici ale arhipelagului maltez, te vor încânta şi te vor atrage într-o poveste cu iz britanic.

Cei mici se vor bucura cu siguranţă de aventuroasele plimbări pe topoganele răsucite ale parcului acvatic Splash and Fun, iar un pachet de familie cu doi copiii, nu te costa mai mult de 52 de euro.

Autor: Madalina Isar

Copiii de până la 12,99 ani merg gratis la Hotelul Pergola 4* din Malta!  Adulţii plătesc de la 340 euro/pers pentru transport cu avionul, transferuri, 7 nopţi cazare cu mic dejun, asistenţă turistică, ofertă aniversară Malta Travel – 15 ani , 021/318.59.92

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vacanta