Copiii adoptați de Bodo, solistul trupei Proconsul, fac școală la țară. Unde s-au mutat cu părinții: „Am tras tare ca ei să fie bine”

În urmă cu ani de zile, Bodo, solistul trupei Proconsul, și soția lui, Loredana Marin, au adoptat doi copii. Băiețeii au crescut, iar acum se bucură de viața la țară. Într-un interviu, artistul a avut numai cuvinte de laudă pentru familia lui.

Viața li s-a schimbat mult de când cei doi băieței au intrat în familia lor. Artistul chiar a renunțat la viața la oraș, acum trăiește la țară, unde s-a mutat în urmă cu trei ani. „M-am mutat la țară, în Argeș, în Dobrești. Acolo locuiesc și nu mă gândesc să mă reîntorc în București. Stau relativ bine. Fac o oră și jumătate până acasă. Este extraordinar de bine. M-am dezobișnuit de București. Abia aștept să ies. Cam de două ori pe săptămână vin în București, dar abia aștept să revin în zona mea, unde totul e verde, nu e trafic… Viața are altă conotație.

Avem spațiu, nu este aglomerat și este alt aer. De la mine din curte până la Brașov este pădure continuă. Îți dai seama cam cât oxigen am', a declarat el pentru Fanatik.

bodo-copii-adoptati-4SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Despre băieții lui, Bodo a declarat că aceștia merg la școala din sat, că au parte de educație aleasă. „Copiii sunt în regulă. Merg la școală acolo. Comuna are o clasă de olimpici. În clasa lor sunt 7 elevi. Este foarte bine de ei. Fac sport, joacă fotbal la Topoloveni. Au jucat înainte la Voluntari. Echipa este tânără, au un antrenor care se comportă cu ei foarte frumos. Este extraordinar de iubit. Sunt prieteni și au rezultate fantastice. Sunt microbist de când joacă fotbal amândoi copiii', a recunoscut Bodo, solistul trupei Proconsul, care a recunoscut că își răsfață copiii adoptați.

Bogdan Marin spune că cei doi băieți, acum în vârstă de 10 și 11 ani, pe care el și soția sa, Loredana, i-au înfiat în urmă cu nouă ani se simt bine la Dobrești. Copiii joacă fotbal și au rezultate fantastice. De când Daniel și Flip s-au înscris într-o echipă de fotbal, cântărețul a devenit microbist.

„Îi avem de mici, de când aveau 9 luni și un an. Mă simt binecuvântat, favorizat că îi am pe acești copii. Mi-au schimbat viața Filip și Dani. Îi iubim amândoi ca pe copiii noștri. Eu am un băiat mare, dar și pe ei îi iubesc ca pe copilul meu.

Ei știu că sunt adoptați și nu au nicio problemă. Am tras tare ca ei să fie bine, să eliminăm traumele și am reușit. Sunt absolut siguri pe ei și se mândresc cu tati și cu mami. Sunt răsfățați. Sunt doi copii energici, plini de viață, care ne surprind în fiecare clipă', a încheiat el.

Soția lui Bodo este din Dobrești

Bodo a povestit cum a ajuns să se mute cu familia sa în Dobrești chiar când a început pandemia, în martie 2020. El a povestit că tatăl Loredanei, soția sa, este din Dobrești, o comună din Argeş, situată la 40 kilometri de Piteşti, iar aceasta a vrut să își crească copiii în natură și liniște. După ce s-au întâlnit cu niște prieteni din Dobrești, Bodo și Loredana au decis să facă o schimbare majoră în viața lor și să se mute și ei aici definitiv.

„Bucureşteni fiind, când am dat noi de gustul libertăţii, am decis să rămânem definitiv în Dobreşti-Argeş. Dar nu ne-am mulţumit să fim ca la televizor, ci am decis sa ieşim din casă şi să facem lucruri bune pentru comunitate, atât pentru copii, cât şi pentru părinţi. Am închiriat fosta discotecă din sat şi am transformat-o în atelier de joacă. Învăţam copiii să fie adulţi responsabili. Învaţă să gătească, să dăruiască, să lege prietenii sănătoase, să fie altruişti, să-şi onoreze părinţii etc. Formăm caractere integre, acesta este motto-ul nostru. A fost Dumnezeu cu noi, că prea s-au legat toate, a istorisit Loredana. Bodo este foarte mândru de noul său proiect, de suflet. Alături de muzică, credinţa este unul dintre pilonii familiei sale. „Nu aş fi putut face nimic fără ajutorul lui Dumnezeu şi al celor care au crezut în proiect. Sper să aibă viaţă lungă Atelierul de Joacă, să vină aici copii veseli şi dornici de prieteni, a declarat artistul într-un interviu pentru adevărul.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete