Consumul de apă întreţine frumuseţea pielii

Consumul de apă întreţine frumuseţea pielii

poza lygia2(1)Sezonul rece aproape a trecut si ca intotdeauna ne lasa lipsti de vlaga, insa cu speranta redobandirii tonusului pe care ni-l va aduce soarele.

In aceasta perioada, din punct de vedere alimentar s-au consumat alimente din congelator sau din conservele toamnei si gama de fructe si legume de buna calitate a fost limitata, insa consumul de carne si sodiu a fost la cote inalte.

Acest lucru se vede pe starea noastra generala, pe rezistenta imunitara si mai ales pe aspectul fizic: ten obosit, par uscat, unghii casante.

Un proces bland de detoxifiere este binevenit in aceasta perioada si hidratarea corecta este primordiala in acest sens.

Este bine stiut faptul ca apa constituie 50-60 % din masa noastra corporala. In decursul a 24 de ore, organismul consuma peste 200 ml de apa numai pentru procesul de respiratie.

Prin transpiratie si diureza se pierd totusi cele mai insemnate cantitati de apa, de aceea, ceea ce pierdem trebuie sa si inlocuim, altfel exista riscul deshidratarii.

Este foarte adevarat, faptul ca senzatia de sete si necesarul real de apa care trebuie consumate nu se sincronizeaza, in sensul ca la momentul la care organismul transmite creierului mesajul referitor la senzatia de sete, celulele acestuia sunt deja deshidratate.

De aceea chiar daca afara sunt temperaturi scazute, trebuie consumate cantitati de apa de buna calitate la fiecare 20 -30 de minute.

Aquatique A.Banica 0.5L cu stropi 3000O apa de calitate trebuie aleasa dupa o serie de criterii cum ar fi: originea, puritatea, compoziția și constanța acesteia in timp, precum și condițiile de imbuteliere.

Ideal este sa se consume o apa minerală naturală pentru ca este o apă microbiologic pură, netratată.

Atunci insa cand e vorba de hidratarea pe termen lung precum si de ingrijirea locala a pielii, parului si unghiilor, cea mai recomandata apa este Aquatique.

Apa oligominerală naturală plata Aquatique indeplineste criteriile de compozitie si puritate pentru a putea fi consumată pentru o buna hidratare pe termen lung, fiind o apa cu un grad foarte scazut de mineralizare (87 mg/L).

Lector univ. dr. Lygia Alexandrescu, specialist în nutriţie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete