Connect-R și Misha, în relații foarte bune după divorț: „Ne vedem zilnic. Vine zilnic şi o vede pe Maya”

În luna august a anului trecut, artiștii Misha (28 de ani) și Connect-R (37 de ani) au confirmat presei că s-au separat.

Artiștii au rămas însă în relații foarte bune, pe primul loc fiind, atât pentru unul, cât și pentru celălalt, creșterea fiicei lor Maya, în vârstă de 5 ani.

Petrecând adesea timp împreună, presa a speculat în repetate rânduri că cei doi și-ar mai fi dat o șansă, fostul cuplu fiind deseori nevoit să se explice.

Connect-R și Misha, în relații foarte bune după divorț: „Ne vedem zilnic. Vine zilnic şi o vede pe Maya”

„Eu sunt foarte prinsă cu ceea ce fac, pe plan profesional şi nu am timp să mă gândesc la alte lucruri. Treaba asta şi Maya îmi ocupă tot timpul.

De aproape un an lucrez cu Marius şi pe partea de concerte şi aşa am reluat activitatea. Noi nu am luat această decizie de a ne separa din cauza acestor probleme, din cauza depresiei postnatale.

Ele au venit mai târziu, nu au mai mers lucrurile aşa cum trebuie. Mă bucur că am luat această decizie la momentul potrivit, pentru că acum avem o relaţie super ok de prietenie.

Sunt multe cupluri care ajung la ură şi nu e ok. Copilul ajunge să sufere cel mai mult”, a spus Misha, potrivit Spynews, citat de Libertatea.

De asemenea, Misha a dezvăluit că, de dragul fiicei lor, sunt nopţi în care Connect-R rămâne peste noapte.

„Ne vedem zilnic. Relu vine zilnic şi o vede pe Maya. Tatăl ei era şi înainte plecat la concerte şi nu a fost o ruptură aşa mare.

Nu am luat în calcul o împăcare. Momentan suntem ok. Au mai fost cazuri în care Maya şi-a dorit foarte mult să doarmă cu tatăl ei şi a mai rămas peste noapte”, a mai dezvăluit Misha.

Tot ea mai mărturisea, în urmă cu puțin timp, că a păstrat o relație sănătoasă și frumoasă cu artistul. „Suntem în relății foarte ok.

În momentul în care stai atâția ani cu o persoană și construiești o familie, sentimentele nu au cum să dispară de pe o zi pe alta, asta e clar”, declara Misha, pentru Antena Stars, potrivit Libertatea.ro.

Connect-R nu crede că și-a ratat căsnicia

„Nu cred că mi-am ratat căsnicia …”, mai spunea Connect-R în luna iunie a anului acesta. „Eu cred că eu și Mihaela nu am avut timp să creștem împreună.

Totul a fost pe repede înainte, a fost din dragoste, încă mai e dragoste și cred că va mai fi.

Mai devreme am vorbit cu ea. E subiectul meu sensibil. E femeia pe care o iubesc cel mai mult. Avem vacanțe împreună, încă mai avem planuri împreună.

Timpul înapoi nu poți să-l mai dai, dar prezentul îți oferă șansa să faci totul cum trebuie.

Este genial ca într-un cuplu, atunci când unul are o problemă, să fie o problemă rezolvată în doi.

Copilul este sensul evoluției ca viitorul să fie mai bine decât trecutul”, a spus Connect-R, pentru Răi da Buni, potrivit Libertatea.ro.

Misha şi Connect-R s-au căsătorit în toamna anului 2014.

Foto: Instagram

Citește și:

Exclusiv: Cea mai frumoasă interpretă de muzică populară îți spune totul despre povestea ei de iubire

S-au împăcat! Un cuplu celebru, suprins din nou împreună după ce s-a spus că s-au despărțit!

Din ce își vor câștiga Meghan Markle și prințul Harry existența? Cuplul s-a separat de familia regala a Marii Britanii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete