Exclusiv: Cea mai frumoasă interpretă de muzică populară îți spune totul despre povestea ei de iubire

„Cea mai frumoasă poveste de dragoste'… Atât de curajos spus pentru că, nu-i așa, este un domeniu atât de subiectiv. Cu toate acestea, Lavinia Goste, cea mai frumoasă interpretă de muzică populară, se poate lăuda că a cunoscut și trăiește „cea mai frumoasă poveste de dragoste'.

„Ne-am cunoscut acum 14 ani la Festivalul de la Mamaia. Atunci și acolo s-a născut iubirea noastră care, iată, astăzi este frumos sărbătorită de existența celor două minuni – Maria – Nicole şi Ioana – Elisa, gemenele noastre care au venit pe lume acum 7 ani. Atunci când l-am cunoscut pe Marius m-au vrăjit farmecul, detașarea, pasiunea lui. Este un bărbat puternic care știe exact ce-și dorește și cum să ajungă să înfăptuiască ce-și dorește', își amintește frumoasa artistă.

„Dacă-l întrebi pe el o să-ți spună că l-au frapat frumusețea, sinceritatea, franchețea, delicatețea mea. Mereu îmi spune că sunt cea mai delicată femeie de pe Pământ', continuă artista.

Viața lor se hrănește din iubire, iar „Te iubesc' își spun cum respiră. „După ce am înțeles că Marius este bărbatul vieții mele, timp de 4 ani am făcut naveta București – Satu Mare – orașul meu natal. Recunosc, mi-a fost greu să mă rup de locurile natale însă, până la urmă, iubirea pentru Omul meu m-a ajutat să fac pasul cel mare și să mă mut la București. Ce știu foarte clar este că suntem suflete pereche și asta se vede atât în activitatea noastră de zi cu zi, casnică, să zic, dar și în cea profesională. Ne înțelegem din priviri, ne simțim, între noi există un motor care ne ajută să gonim fericiți în aceeași direcție!', conchide Lavinia Goste.

Cei doi soți și parteneri, pregătesc pentru luna aprilie un spectacolul deosebit la Sala Palatului din București, despre care Lavinia Goste vorbește în premieră: „După ani de muncă în slujba folclorului românesc, venim în fața dumneavoastră cu inima deschisă pe data de 23 Aprilie la Sala Palatului, într-un spectacol de zile mari “Inimioară cu dor mult”🇹🇩 alături de familia noastră Valahia și invitați surpriză! “Folclor la rang de artă”. Vă așteptăm în număr cât mai mare!'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro