Connect-R și Misha, din nou împreună. Fetița lor a fost cea mai fericită

Connect-R și Misha divorțează

În luna august a anului 2019, artiștii Misha (29 de ani) și Connect-R (38 de ani) au confirmat fanilor că s-au despărțit. Cu toate acestea, cei doi sunt relații bune pentru a-i oferi fetiței lor tot ce are nevoie pentru a crește frumos emoțional.

Zilele trecute, admiratorii lor au fost profund emoționați de o imagine postată pe rețelele de socializare în care apăreau din nou împreună. Ei s-au reunit de dragul Mayei pentru a-i aniversa ziua de naștere.

„Mâine este ziua Mayei, dar noi am sărbătorit-o astăzi! La mulți ani, Maya, copil bun și cuminte! Te iubim din suflet! Să ai o viață lungă, plină de fericire, sănătate, iubire și pace în suflet! Dumnezeu să te binecuvânteze!', a fost mesajul Mishei din dreptul fotografiei.

Maya a fost sărbătorită de părinții săi cu pizza, tort și numeroase cadouri. Chiar dacă aceștia sunt divorțați, evenimentele importante din viața fetiței vor fi sărbătorite împreună pentru ca ea să nu simtă lipsa niciunuia dintre ei.

Motivul separării este un paradox. Emoțiile care i-au cuprins pe Connect-R și Misha când au aflat diagnosticul micuței lor, i-a determinat pe aceștia să lupte separat. Cântărețul a mărturisit că boala autoimună a Mayei l-a determinat să își lase deoparte cariera și să se ocupe îndeaproape de fetiță.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete